Aras esnaftan destek istedi

MHP 1. Sıra Adayı Mehmet Akif Aras, bugün de Çarşamba Pazarı'nda esnafla sohbet etti

24 Mayıs 2018 Perşembe 19:02
Aras esnaftan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Çorum Ticaret Borsasını ziyaret etti . Akabinde Çarşamba Pazarı, Kunduzhan Mahallesi, Akşemseddin Camii, Ulu Mezarlık civarı ve Taşan Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla görüşerek destek istedi.

 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den 1. Sıra adayı gösterilen Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Teşkilat mensuplarıyla birlikte Çarşamba Pazarı’na giden Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken, esnaftan seçimlerde destek istedi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Milletvekili Adayı Aras, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Akabinde civarda bulunan cadde ve sokaklarda bütün işyerlerini ziyaret edip esnafla tokalaşan Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, “Cumhur İttifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.