Aras ilgiden memnun

MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Oğuzlar ve Kargı'da vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun oldu.

27 Mayıs 2018 Pazar 03:27
Aras ilgiden memnun

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Oğuzlar ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

MHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam eden MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Oğuzlar İlçesi’nde ziyaretler ve görüşmelerde bulundu. Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünal, Milletvekili Adayı Alper Büker, Milletvekili Aday Adaylarından Ahmet Hattab İmal ve parti yöneticileriyle birlikte Oğuzlar İlçesi’ne giden Aras, partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

İlçe Başkanı Mustafa Kolbaşı ve parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Aras, ardından da Emniyet Amirliği ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İlçe merkezinde girmedik dükkan sıkmadık el bırakmayan Aras, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Vatandaşlardan hem cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan hem de Cumhur ittifakına ve partilerine oy vermelerini isteyen Aras’ın bu talebi vatandaşlarda da kabul gördü. Bazı vatandaşlar Aras’a, “Sizi vekil görmek istiyoruz. Artık Çorum’un MHP’li bir vekil tarafından mecliste temsil edilmesinin vakti geldi. Yanınızdayız, destekçiniziz” diyerek desteklerini dile getirdiler.

KARGI’DA SEÇİM ÇALIŞMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına Oğuzlar’dan sonra Kargı’da devam etti.

Beraberinde Türkiye Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, il ve ilçe yönetimcileriyle birlikte Kargı’ya giden Aras, Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan ve kalabalık partili grubu tarafından karşılandı. İlk olarak ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Aras, partililere 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti.

Aras, daha sonra ise, ilçede bulunan esnafı gezdi. Esnaflara hayırlı işler dileyen MHP Milletvekili Adayı Aras, hem hal-hatır sorarak sorunlarını dinledi hem de 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına destek istedi.

Kaymakam Vekili Emre Çifci, Belediye Başkanı Zeki Şen’i de ziyaret ederek bir süre görüşen Milletvekili adayı Aras, polis teşkilatını da unutmadı. Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek polis memurlarına hayırlı görevler dileyen Aras, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnun bir şekilde Kargı’dan ayrıldı.

Son Güncelleme: 27.05.2018 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.