Aras'tan ÇESOB'a ziyaret

MHP 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Akif Aras seçim çalışmalarını sürdürüyor

21 Mayıs 2018 Pazartesi 14:36
Aras'tan ÇESOB'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret etti.

Ziyarette Birlik Başkanlığı’na seçilen Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür’e hayırlı olsun temennisinde bulunan MHP Çorum Milletvekili Adayı Aras, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada esnaf ve sanatkarların yanında olacaklarını, esnafın toplumun en büyük mihenk taşı olduğunu söyledi.

Milletvekili seçilmesi halinde esnaf teşkilatlarıyla her zaman istişare halinde olacaklarını ifade eden Mehmet Akif Aras, 2019 yılının esnaf için umut yılı olmasını temenni etti.

Aras, “Şehrimizde esnafımızın ve esnaf kuruluşlarımızın yanında olmaya, onlara destek vermeye her zaman gayret gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Esnafımızın ve sanat sahiplerinin mesleki faaliyetlerini geliştirmelerini sağlamak, müşterek ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışan kurumlarımızı da takip ediyor ve çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başta ülkede birlik ve beraberlik adına ortaya koyduğu siyasetten övgüyle bahsederken, Mehmet Akif Aras’a da milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Ziyarette ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı esnaf odası başkanları da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165