Arif Hoca teşkilatı tanıyor

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ve...

27 Şubat 2015 Cuma 10:43
 Arif Hoca teşkilatı tanıyor


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım’ı ziyaret etti. İl Başkan Yardımcısı Erhan Akar ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz’ın da katıldığı ziyarette konuşan Ersoy ‘Geçmişte olduğu gibi bugünde Yeni Türkiye yolunda kadınlarımıza ve gençlerimize büyük görevler düşüyor.’ dedi.


Ziyaretleri sırasında Yangın yerine dönen İslam coğrafyası içerisinde Türkiye’nin üsteleneceği önemli role dikkat çeken Ersoy ateşin Türkiye’ye sıçramaması için birlik ve beraberlik içinde bu davada buluştuklarını ifade etti. Yeni Türkiye’nin yeni anayasaya ihtiyacı olduğunu, eski anyasaların bu ülkenin temel değerlerinden ve ileri demokrasi kurallarından uzak olduğunu vurgulayan Ersoy, yeni anayasa sürecini kadın ve gençlerle  birelikte temel değerleri üzerinde ve ileri demorkasi normlarında yapacaklarını kaydetti.




Son Güncelleme: 27.02.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.