‘Arifegazili şova prim vermez’

AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilâtı, yol kapatma eylemlerine ilişkin açıklama yaptı.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 15:32
  ‘Arifegazili şova prim vermez’


AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilâtı, yol kapatma eylemlerine ilişkin açıklama yaptı.


‘BÖLGE HALKININ YANINDAYIZ’


Arifegazili halkının siyasi rant devşirme ve şov amaçlı girişimlere asla prim vermeyeceği belirtilen açıklamada, her zaman bölge halkının yanlarında olacakları mesajı verildi.


‘ELEKTRİK BORCU ÖDENMEMİŞ’


AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilâtı’nın açıklaması şöyle: “Arifegazili köyünde; önceki gün saat 14.00 sularında, YEPAŞ Şirketine ödenmesi gereken elektrik borcunun muhtar ve ihtiyar heyeti tarafından ödenmemesinden kaynaklanan elektrik kesintisi gerekçesiyle, Ankara-Samsun devlet karayolunu belirli bir süre trafiğe kapatma eylemi gerçekleştirilmiştir.


VATANDAŞLARI YATIŞTIRMAK İÇİN OLAY YERİNE GİTTİK


İl genel meclisi üyemiz, sayın Ünal Cevizci yatıştırma amaçlı olarak, olay yerine gitmiş ve yapılan bu eylemin yanlış ve yasa dışı olduğunu, çözüme olumlu bir katkı sağlamayacağını ve meşruiyeti  bulunmadığını, Arifegazili’nin imajına zarar vereceğini, devlet karayolunda seyahat eden vatandaşlarımızı da mağdur durumda bırakacağını, seyahat özgürlüğünü  kısıtlama anlamına geleceğini ve bunun doğru olmadığını belirtmiştir. Biz, Sungurlu İlçe Teşkilatı olarak olayı haber alınca Sayın Sungurlu İlçe Kaymakam Vekilimizi, İlçe Jandarma Komutanımızı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi verdik. İlçe teşkilatı olarak, vatandaşlarımızı yatıştırmak ve konunun çözümüne katkı sağlamak amacıyla gecikmeden olay yerine intikal ettik. Arifegazili’de sayın köy halkımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde; sorunun, köye ait elektrik faturaların borçlarının, özel bir şirket olan YEPAŞ’a ödenmemesinden kaynaklandığı kanaatine vardık.


RUMİ BEKİROĞLU İLE İLGİLİ HUSUSLAR G ERÇEK DIŞI

İl Başkanımız  Rumi Bekiroğlu ile ilgili olarak, birileri tarafından basına aksettirilen hususlar gerçeği yansıtmamakta olup;  kendisi haksız ve mesnetsiz yere itham edilmiş bulunmaktadır. Zira, sayın il başkanımız, konuyla ilgili olan tüm yetkilileri durumdan haberdar ederek sorunun çözülmesi noktasında, köy halkımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli girişimleri yapmış bulunmaktadır.


MUHTAR VE İHTİYAR HEYETİNE ELEŞTİRİ


Bu yapılan eylemde , maalesef muhtar ve ihtiyar heyeti konunun çözümüne katkı sağlayacak bir tutum sergilememişlerdir.Köy halkını bir sorunu çözme adına yasa dışı yollara sevk etmek, köy muhtarlık merciinin işi olmamalıdır. Bir sorunu çözmek için;devlet karayolunun trafiğe kapatılmasını tercih etmek, konunun çözümüne katkı sağlamak açısından ne derece doğru olmuştur, bunu  sayın halkımızın takdirlerine bırakıyoruz.


‘AK PARTİ HİZMETE DEVAM EDECEK’


Yapılan eylem; Arifegazili köyümüze, AK Parti iktidarında yapılan yatırımları göz ardı etmek, yok saymak amaçlı olarak yürütülen bir haksız karalama kampanyasıdır. Yapılan eylemde, AK Parti’nin hizmet kadroları hedef seçilerek, iktidarımızla köy halkımızın bilinçli olarak karşı karşıya getirilmesi amaçlanmıştır. Fakat sebep ne olursa olsun hiçbir irade ve güç; bu nadide köyümüze AP Parti iktidarımızın hizmet etme arzusunun önüne geçemeyecektir. Bunu peşinen ilan ediyoruz.


Biz, Sayın Arifegazili halkının, bu siyasi rant devşirme ve şov amaçlı girişimlere asla prim vermeyeceğini biliyoruz; her zaman hizmetlerimizle yanlarında olacağımız hususunun altını bir kere daha çiziyor saygılar sunuyoruz.”




Son Güncelleme: 25.07.2015 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gazi 2015-07-25 23:48:45

Yala n

Avatar
Hakkı 2015-07-26 15:11:07

meyve veren ağaç taşlanır, şimdiye kadar böyle mücadeleci bir başkanımız olmamıştı.başkanımızı destekliyoruz eğer vicdan sahibi iseniz siyasi ihtirasları bir kenara bırakırsanız herkesin bu kadar kolay ulaşabildiği bir başkana sahip olduğunu görecektir. halkla bütünleşmiş arasına mesafe koymamış. ayrıca ülkenin kaynaklarını keyfi harcayacagınıza borcunuzu ödeseydiniz.. hakkın ve haklının yanındadır başkan..zalimler için yaşasın cehennem!