Asenelar sahaya indi

MHP KAÇEP kahvaltıda milletvekili adayları partili kadınlarla bir araya gelirken. Asenalar için seçim bürosu açıldı.

29 Nisan 2023 Cumartesi 19:20
Asenelar sahaya indi

MHP KAÇEP (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Teşkilatı) tarafından düzenlenen kahvaltıda milletvekili adayları partili kadınlarla bir araya gelirken. Asenalar için seçim bürosu açıldı.

ASENALARDAN GÜÇ GÖSTERİSİ

Yapılan açıklamaya göre; Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları İl Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KATILDI

Hanoğlu Konağı’nda düzenlenen programa MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, KAÇEP İl Başkanı Serap Ergün ile birlikte yaklaşık 500 civarında partili kadın katıldı.

‘SEÇİMLERDE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ’

KAÇEP Başkanı Serap Ergün’ün açış konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Başkanı Agah Karapıçak, “Bizim tarihimiz Türk Kadının kahramanlıkları ile doludur. Geçmişten günümüze Türk Kadını ülke yönetiminde, savaş meydanlarında, sosyal yaşamda, iş hayatında başarılarını kanıtlamıştır. Önümüzdeki seçimlerde sizlerle başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır” dedi.

‘MHP GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLMELİ'

Milletvekili adayları adına söz alan 1. Sıra adayı Vahit Kayrıcı ise ülke gündemi ve Çorum yereli hakkında düşüncelerini paylaştı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çeken Kayrıcı, “Bu seçim, ülkemizin varlık yokluk seçimi. Bu seçim ülkemizin geleceğini belirleyecek bir seçim. Bu seçimde sandığa küskünlüklerimiz ve dargınlıklarımızı bırakarak gitmek mecburiyetindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmeliyiz, MHP’yi de güçlü bir şekilde mecliste temsil edecek duruma getirmeliyiz” dedi.

ÇORUM’DA MAKUS TALİHİMİZİ YENECEĞİZ

Çorum’da da 20 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti’nin seçilen milletvekillerinin yetersizliği nedeniyle hak ettiği hizmetlerin Çorum’a kazandırılamadığını iddia eden Kayrıcı, “Çorum’da bizim her dönemde milletvekili çıkarabilecek potansiyelimiz oldu. Ama, çok az oy farklarıyla milletvekili çıkaramadık. Bu seçimde inşallah makus talihimizi yeneceğiz” diye konuştu.

ASENALAR İÇİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından kadınlar için seçim bürosu açıldı. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını sürdüren MHP’de, kısa adı KAÇEP olan  Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Teşkilatı sahaya indi. KAÇEP Teşkilatı, sabah saatlerinde milletvekili adaylarına destek amacıyla kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltının ardından da Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde kurulan Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

KİMLER KATILDI?

Seçim Bürosu açılışına MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, KAÇEP İl Başkanı Serap Ergün ile birlikte yüzlerce partili kadın katıldı.

KAYRICI 5 VE 14 MAYIS’A DİKKAT ÇEKTİ

Duaların okunmasıyla başlayan törende konuşan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Kadın elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğini bildikleri için partili kadınlara yönelik olarak seçim ofisi oluşturduklarının anlattı. Kayrıcı, partili kadınlardan öncelikle 5 Mayıs’ta Çorum’a gelecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin programına yoğun katılım sağlamalarını, ardından 14 Mayıs seçimlerinde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de partilerine destek için çalışmalarını istedi.

Daha sonra seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski Asena 2023-04-29 22:08:59

Sinan Ateş gibi beyefendi,gerçek milliyetçi,vatansever,ülkücü, davasını hiç bir zaman satmayan,toplumun her kesiminin saygı duyduğu değerli bir vatan evladının torbacı,esrarkeş,lanet bir yaratık tarafından katline sessiz kaldınız.120 gündür acısı yüreğimizden dinmedi.Arkasındaki sır perdesi aydınlatılmadan azmettiricileri yargılanmadan da dinmeyecek.Bu olay aydınlatına kadar oyum akşenere oyum kılıçtaroğluna.

Misafir Avatar
Gerçek Asena 2023-04-29 22:52:19 @Eski Asena

Sinan Ateşin acısı bizimde yüreğimizde, hiçbir zamanda dinmeyecek.Katleden katline vesile olan varsa Allah bin belasını versin.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Asenelar 2023-04-29 22:44:41

Başlığa bak, hizaya gel!
"Asenelar" ne?
Sayın Editör,
Yazıyı yazan, Türkçe derslerinde dersi kıran bir tipmiş netekim!
Kontrol eden (hoş, kontol da yok ya, neyse) onun yancısıymış, belli ????