Aşgın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Ankara Kızımcahamam'da istişare toplantımına katıylan Başkan Aşgın, Cumhurbaşkanı imle görüştü.

24 Aralık 2021 Cuma 18:00
Aşgın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Kızımcahamam'da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çorum Belediyesi’nin çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında kısa bilgiler veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yaptığımız tüm çalışmalara Sayın Cumhurbaşkanımız destek veriyor. Çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yok. Göreve geldiğimiz günden beri söz verdiğimiz projelerimizin büyük bir bölümünü tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Ankara Kızılcahamam’da üç gün süren istişare ve değerlendirme toplantısında bakanlarımızın sunumlarını dinledik. Bakanlarımıza Çorum’umuzun sorunlarını ilettik, çözümü konusunda bakanlarımızdan yardım talep ettik." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Aşgın’a çalışmalarında başarılar dileyerek tüm Çorumlulara selamlarını iletti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2021-12-24 19:07:40

istediğin kadar görüş yeniden aday olsan da seçilme şansın yok artık..

Avatar
vatandaş 2021-12-24 19:41:03

buda yeni moda oldu.Rastgele bi resim karesinin içerisinde gözük,çok önemli görüşme gerçekleştirdik derin mevzular hakkında görüştük. töbe töbee

Avatar
Çorum'lu 2021-12-24 20:19:44

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Fotoğraf çektirmekle YATIRIMLAR gelmiyor. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Haberim yokmus gibi çek pampa 2021-12-24 20:46:57

Görüşme resim cektirmeden ibaret olmus herhalde. Reis ile resim cektirip sosyal medyaya atmistir bizim Halil Ibrahim Şaşgin başgan :)

Avatar
Balbazar 2021-12-24 23:43:40

Bakanlarımıza Çorum'un sorunlarını ilettik, onlarda ceket assak bile her türlü oy alırız boşver sorun morun dediler. Çorum'un çözülemeyecek sorunuda yokmuş zaten. Herşey güllük gülüstanlık.

Avatar
arif 2021-12-25 17:04:40

corumlu benden memmun degil deseydinya

Avatar
İbrahim 2021-12-25 19:45:59

Başkan su sorununu çözer yetmez belediyeyi borç batağından kurtarır yetmez atıl çimento fb sorununu çözer yetmez hemşehrilerine gönlünü kapılarını açık tutar yetmez, bir çok tesis yapar yetmez, gece demeden gündüz demeden çalışır yetmez, soysuzluk yolsuzluk ahlaksızlık yapmaz bu da yetmez..Size ne yeter açık açık söyleyin de hepimiz bilelim..

Avatar
Ben bilmem 2021-12-27 13:39:26

Başkan bey başka kameraya Cumhurbaşkanı başka bir kameraya bakarken çekilmiş bu fotoğraf