‘Aşgın göz boyuyor, vaat var, icraat yok’

CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 2019 yılının Mart ayında Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın aradan geçen 45 ayını değerlendirdi.

23 Aralık 2022 Cuma 14:51
‘Aşgın göz boyuyor, vaat var, icraat yok’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 2019 yılının Mart ayında Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın aradan geçen 45 ayını değerlendirdi.

HANİ TRAFİK SORUNU?

Başkan Aşgın’ın bulunduğu her ortamda “Vaatlerimizin yüzde 74’ünü tamamladık” sözlerini eleştiren Tokgöz, “Başta trafik olmak üzere hangi soruna neşter vurdunuz? Nazım İmar Planı için bugüne kadar herhangi bir adım attınız mı?” diye sordu.

BELEDİYE'Yİ KAYBEDECEKLERİNİ ANLAYINCA...

İktidar partisi milletvekillerinin Çorum’da belediyeyi kaybedeceklerini anlayınca Çorumlu vatandaşlara havaalanı, hızlı tren ve acemi birliği sözü verdiklerini de öne süren Ulaş Tokgöz, “Nerede havaalanı, nerede hızlı tren, hani nerede acemi birliği?” diyerek, iktidar partisi yöneticilerine yüklendi.

34 PROJE AMA MEGA DEĞİL

Başkan Aşgın’ın adaylığı sürecinde Çorum halkına 34 mega proje sözü verdiğini hatırlatan Tokgöz, bu projelerden hiçbirinin mega ibaresini hak etmediğini savundu.

Söz verilen projelerden Bilim Üssü Merkezi, Amfi Tiyatro, Kongre ve Kültür Merkezi, Panoramik Müze, Güvenli Sürüş Eğitim Kompleksi ve Yarış Pisti, Kent Müzesi, Aquapark, Seyir Kulesi ve Çocuk Köyü Projesi hala yapılmayı beklediğini dile getiren CHP Merkez İlçe Bakanı Ulaş Tokgöz, Başkan Aşgın’ın kalan 15 ay gibi kısa sürede de bu projelerini tamamlamasının da mümkün görünmediğini iddia ett.

VATANDAŞA GÖZ BOYAMA

Bu sürede Bedesten, Çöplü Restorasyonu ve Güreş Eğitim Merkezi’nin ancak tamamlanabileceğini dile getiren Tokgöz, “Sözde Bedesten inşaatı 2022 yılında tamamlanacaktı! Ayrıca yine vaatleri arasında bulunan Güneş Enerjisi Santrali ve Kale Restorasyonuna da yeni başlanıyor. Sanki bugüne kadar Çorum’a çok şey kazandırmış gibi ‘Vaatlerimizin yüzde 74’ünü tamamladık’ diyerek vatandaşların gözünü boyamayın” ifadelerine yer verdi.

45 AY DEĞERLENDİRMESİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın görev yaptığı 4 yıla yaklaşan bu süreçte esnafın ekmeğine göz diktiğini ve esnafın yapması gereken çay ve yemek sektörüne girdiğini iddia eden Tokgöz, Çorum halkının ilk yerel seçimde özlenen CHP Belediyeciliğine kavuşacağını savundu.

Çorum’un yıllardır devlet yatırımlarından mahrum bırakıldığını ileri süren Ulaş Tokgöz, bu açığın belediye yatırımları ile kapatılmasının da mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 23.12.2022 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-12-23 15:33:08

chp ye hak vereceğim hiç aklıma gelmezdi.aşkla çalışan belediye başkanı bunu da yaptırdı.

Avatar
Rahmetli de Sollardı 2022-12-24 16:40:50

Bakırcılar Çarşısı ne oldu? Çıkarınız yok değil mi? Yazıklar olsun sizin belediyecilik anlayışınıza. Yol geçir dükkanları mafya gibi el koy.

Avatar
Doğrucu 2022-12-23 19:04:58

Çevre yolu kavsagindaki leblebi heykeline ne demeli memleketin kıt kaynakları böyle ucube şeylere harcanıyor o para Kendi cebinden çıksa o ucube şeyi yaptırımı

Avatar
Gariban vatandaş 2022-12-23 19:30:40

Bir hobi bahçesi aldık. Bir göz ev yaptık. Kaçak diye 14000 TL ceza yazdılar. Tamam kaçak haklısınız da bşr benimki mi kaçak? Yanıbaşındakiler de kaçak. Atçalı bğget ovasaray serpin seydim sarmala Osmancık yolu vs vs bunlar kaçak değil mi... Vicdansız aşkın... Bşr de size oy vermiştim... 49 yıllık mhpli olarak vAllahi CHP ye vereceğim oyumu..

Misafir Avatar
ender 2022-12-24 13:36:15 @Gariban vatandaş

ya bırak serpini, atçalıyı..
BİNEVLER Villalar komple kaçak.
Adamlar 2 ye katlamış alanlarını, yıkmış yeniden yapmış kafasına göre...
Belediyeden tık yok tık.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorumlu 2022-12-23 19:28:58

Chp nin Birtane dikili ağacı yok bu ülkede yazıklar olsun size.ķörmüsünüz yapılan hizmetleri görmüyorsunuz.

Misafir Avatar
Emekli Çorumlu 2022-12-23 21:40:28 @Çorumlu

Haklısın yok kalmadı seninkiler hepsini sattı

Beğenmedim! (3)
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-12-23 16:16:56

Ak parti Belediye Başkanı ve Milletvekilleri iş yapmıyorlar doğrudur. PEKİ CHP MİLLETVEKİLİ TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE YAPIYOR. TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE İFADE EDİYOR. ÇORUM'UN YAPILMAYAN VEYAHUT DA YARIM KALAN YATIRIMLARINI NEDEN ULUSAL BASINDA ÇIKIP ANLATMIYOR. TUFAN KÖSE MUHALEFET MİLLETVEKİLİ Mİ YA DA İKTİDAR MİLLETVEKİLİ Mİ? BENCE İLK ÖNCE İĞNEYİ KENDİNİZE SONRA ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRIN. TUFAN KÖSE ÇORUM'DAN ALDIĞI OYLARI HAK EDECEK NE YAPTI? BENCE BİZ ÇORUM DA DANIŞIKLI DÖVÜŞ İZLİYORUZ. AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE, DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK. SENELERDİR SÖYLÜYORUM. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Kale mahalleli 2022-12-24 08:16:55

Kale de bu şarlarda anlaşamayız . TOKİ bizi kandırmaya çalışıyor .

Avatar
Çorum halkı 2022-12-23 18:54:15

https://www.corumwebtv.com/sosyal-destek-kart-uygulamasi-hayata-gecti/
Bir heykel olmasada
Duaları yeter????

banner165