Askerimiz Afrin'de destan yazıyor

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Türkiye'nin Afrin'de destan yazdığını söyledi

04 Şubat 2018 Pazar 22:02
Askerimiz Afrin'de destan yazıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, teröristlerin döktükleri kanda çırpına çırpına boğulacağını bildirdi.
Afrin’de destan yazıldığını, tarihin yeniden inşa edildiğini belirten Onan, şehitlerimizden dolayı derin üzüntü duyduklarını ifade etti.
Türkiye’nin muktedir Türk milletinin kudretli olduğunu dile getiren Onan, açıklamasında şöyle dedi; “Teröristler döktükleri kanda çırpına çırpına boğulacaklardır. Türkiye muktedirdir, Türk milleti kudretlidir, hıyanete göz açtırılmayacaktır. Kandan nemalanan, şiddetten faydalanan, kötülükten yararlanan, çevremizde yuvalanan PKK'lı katiller, inanıyorum ki, yok edileceklerdir. Milli mukavemet kırılamayacak, milli birlik ve kardeşlik ruhu bozulamayacaktır. Türk milleti iman ve iradesiyle, ihanetin belini kıracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede ön şartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir. Zulme alkış tutan, zalimlere kucak açan, bölücülüğe ve düşmanlığa çanak tutan kim varsa kaybetmeye, bedelini ödemeye mahkûm ve mecburdur.
Afrin’de Bir destan yazılıyor, tarih yeniden inşa ediliyor. Türk milletinin sinir uçlarıyla oynamanın, arkadan dolaşıp kalleşlik etmenin, ihanetin ve kahpeliğin kimsenin yanına kalmayacağı, bütün dünyaya bir defa daha gösteriliyor. Türk milleti tek yürek, tek bilek, tek ses, tek nefestir. Dualarımız hainlere dünyayı dar eden Mehmetçiklerimizle beraberdir. Zeytin Dalı bölgedeki mazlumlara uzatılmıştır. Hainlere ise asla kaçamayacakları ve kurtulamayacakları ateş ve Türk milletinin gazabı düşmüştür. Kahramanlarımız Afrin'i yıkacak, teröristleri yakacaklardır. Bundan zerre kadar endişemiz yoktur.
Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrette sahiptir. Her türlü terör ve teröristler milli vakar ve kararlılık karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır. Milli birlik ve dayanışma bağlarını sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Milletimiz sorumlu, ahlaklı ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devlet ve milletin yanında olduğunu göstermektedir ve göstermeye devam edeceklerdir. 
Öncelikle duyduğumuz derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyoruz. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Yüce Allah'a duamız, Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretmesi, fitne mimarlarına fırsat vermemesidir. Yüce Rabbim Türk Milletini korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türküm diyene."

Son Güncelleme: 04.02.2018 22:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.