Atak'tan zehir zemberek sözler

CHP'de delege seçimleri öncesi işler karıştı. CHP üyeliği düşürülen Güngör Atak, Merkez İlçe Başkanı'na yüklendi

27 Aralık 2019 Cuma 17:25
Atak'tan zehir zemberek sözler

Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkan Yardımcısı ve dün itibariyle parti üyeliği düşürülen Güngör Atak, bugün zehir zemberek sözlerle Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalendere’e yüklendi.

Basın toplantısı düzenleyen Güngör Atak, “CHP üyeliğinden düşürüldüğümü dün akşam itibariyle öğrendim. Ben 18.12.2019’da delege seçimlerinde gördüğüm usulsüzlük ve uygunsuz işlerden dolayı çok sevdiğim, neferi olmaktan gurur duyduğum ailem CHP’den istifa ettiğimi belirten dilekçemi Merkez İlçe Başkanlığı’na vermiştim.” dedi.

CHP üyeliği onurlu bir görev olduğunu dile getiren Atak,  Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender’in muhtarlara delege yazılmaları halinde iktidardan yatırım alamayacaklarını söylediğini ileri sürerek, parti Genel Merkezi’ne Kalender’i görevden alma çağrısında bulundu. Atak, “Biz Başkanımıza ilettik. Genel Merkez’imizle görüşerek tüm köylerde ve mahallelerde sandık koydurma kararı aldık. Merkez İlçe Başkanı dün açıkladı, şer odakları dediği kimdir? Genel Başkanımıza karşı başkaldıran İsmail Kalender midir? Yoksa örgütlerden sorumlu başkanımız mıdır? Genel Sekreterimiz midir? Bugünden sonra İsmail Kalender’in Merkez İlçe Başkanı olarak kalma şansı yok. Genel Başkanıma, Örgütlerden Sorumlu Başkanıma ve Genel Sekreterime bu çağrıyı yapıyorum. Merkez İlçe Başkanımız, muhtarı korkutup delege yazarsak, senin hükumettin iş alma şansın yok diyorsa, görevden alınmalıdır. Diğer taraftan Genel Merkez hemen üyeliğimizin yapılacağını söylediler.” diye konuştu.

MERKEZ İLÇEYİ ELİNDEN ALACAĞIM

Konuşmasında CHP’de görev yapmak  zorluğuna dikkat çeken Atak, 4 yıldır CHP örgütünde yapmadığı iş kalmadığını aktararak, şöyle devam etti: “Asla da pişman değilim. Üye olsam da yapacağım, olmasam da. Birileri karanlık el arıyorsa önce kendilerine baksın. Bu şahsın CHP’ye verdiği zarar yeterlidir. Benim Merkez İlçe Başkan Adayı olacağımı bildiği için böyle bir operasyon yapmaya kalktı. Bunu fitil fitil burnundan getireceğim. Ama Merkez İlçe’yi elinden alacağım.  3 gün CHP’de bir şeyler yapanlar hemen bir yerlere gelemez. 11 mahallede 80 köyde sandık konuluyorsa şu istifanın hatırına konuluyor."
Atak 28-29-30 Ocak tarihlerinde yapılacak delege seçimleriyle ilgili olarak da, üyelere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender’in desteklediği listeye oy vermemeleri çağrısında bulundu.

 

Son Güncelleme: 30.12.2019 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hal ve gidiş 2019-12-28 13:09:17

CHP,üç mahalleden ibaret bir parti olmaktan kurtulamadıktan sonra,Çorum'da bir yere varamaz.

Avatar
Chp 2019-12-28 18:50:33

Ortada garip birşey yok. Klasik CHP kavgası. Bu memlekette en vefalı seçmen kim diye sorsanız CHP derim. CHP yönetimine rağmen oy veriyorlar yıllardır sırtlarında taşıyorlar. CHP secmenini alkışlıyorum. CHP yöneticileri secmenini hak etmiyorlar.

Avatar
hasan 2019-12-30 11:20:12

bunların iktidar olduğun düşünemiyorum Allah korusun...

banner165