Atıf-Der Uslu’yu kutladı

İskilip Atıf Derneği (Atıf-Der) Başkanı Mustafa Lek, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Çalık...

24 Temmuz 2015 Cuma 17:02
 Atıf-Der Uslu’yu kutladı


İskilip Atıf Derneği (Atıf-Der) Başkanı Mustafa Lek, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Çalık, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Demircan, Mehmet Ali Zontur ve Mehmer Ardoğan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


Uslu’yu TBMM İdare Amirliğine yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Atıf-Der Başkanı Lek, “İskilip’e Atıf hocamıza verdiğiniz değer, önem ve desteği çok iyi biliyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak; nerde olursa olsun sıkıntıya düşmüş, hak ihlaline uğramış, mağdur olmuş, aç ve açıkta kalmış tüm insanlara gerekli insani yardımı iletmek, zulme uğrayan tüm herkesi korumak, zalimleri teşhir etmek, milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirmek, yoksullukla mücadele etmek, ekonomik, tarımsal, kültürel, istihdam ve ticari bakımdan incelemeler yapmak, raporlar hazırlamak, çalıştaylar ve paneller düzenlemek, projeler hazırlamak, İskilipli Atıf Hoca ve İskilip’in ve Ülkemizin diğer önde gelen ilim ve din alimleri hakkında çalışmalar ve araştırmalar yapmak, onları tanıtıcı faaliyet ve eserler ortaya çıkarmak, onların manevi miraslarını yaşatma hususunda gerekli çalışmaları yapmak, İskilipli Atıf Hoca kültürel mirasına sahip çıkarak onun eserlerini ve fikirlerini bu güne ve gelecek nesillere taşıma noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bizlere ve Atıf hocamıza vermiş olduğunuz destek ve emekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “İstiklal Mahkemelerinin mağdur ettiği hatta mezarı bile bulunmayan toplumsal değerlerimiz için iade-i itibar talep ettim. Bu düşüncemi ve TBMM dahil talebimi de her platformda dile getiriyorum. Atıf Hocamız çok ciddi, dikkate alınması gereken ilim adamı ve bir yurtseverdir. Onun adına yaptığınız yapacağınız her çalışmanızda destek olmaya da devam edeceğim” diye konuştu. 



Son Güncelleme: 24.07.2015 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.