Atıf Hoca Kültür Merkezi için adım

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Atıf Hoca Kültür Merkezi talebini Kültür ve...

23 Aralık 2014 Salı 18:02
 Atıf Hoca Kültür Merkezi için adım


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Atıf Hoca Kültür Merkezi talebini Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e ileterek destek istedi.


Uslu Bakan Çelik ile TBMM'de yaptığı görüşmede, "Bir devre dik duruşuyla damga vuran, bir dönemin mazlumu olarak her daim hatırlarda olacak olan İskilipli Atıf Hoca bugün milyonlarca gönülde yaşıyor. Biz de O’nun adını sizlerin de desteği ile bugünün tarihine nakşetmek istiyoruz. İskilip ilçemizin özüne uygun, Atıf Hoca’nın isminin yaşatılacağı, sosyo-kültürel etkinliklerin yapılabileceği bir kültür merkezi için Bakanlık Müsteşarınız Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’a hazırladığımız öneri arsa tahsisi dosyamızı sunduk. İskilip Belediye Başkanımız da gerekçeleri ile birlikte hazırlayacağı resmi müracaatını hafta sonuna kadar Bakanlığınıza yapacaktır. Şimdiden vereceğiniz destek ve katkılarınız için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ise, "Atıf Hoca sadece Çorum için değil ülkemizin, milletimizin önemli bir değeri. Konuyu resmi talep sonrası değerlendireceğiz.” dedi.





Son Güncelleme: 23.12.2014 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165