Atlas açtı ağzını yumdu gözünü!

Anitta Otel ile akaryakıt istasyonu arasında araçların Terminal’den İnönü Caddesi’nde çıkışını sağlayan yol kapatıldı.

26 Temmuz 2013 Cuma 15:17
 Atlas açtı ağzını yumdu gözünü!

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, yolun kapatılmasına tepki göstererek, ”Kim, hangi yetkiyle bu yolu kapattı. Bu yetkiyi kim veriyor.? Buna zorbalık denir.” Dedi.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, bir  şikâyet üzerine Terminal yanında bulunan yolda incelemelerde bulundu.  İncelemeye partisinin sekreteryası aracılığıyla yerel basını da davet eden   Atlas, “Yolun bir aydır kapalı olduğu bilgisi geldi. Geldiğimizde yolun kapalı olduğunu gördük. Bu yolu kapatmak keyfidir. Bunun adına yolsuzluk denir. Bunun adına halk gaspı denir. Burayı her kim, hangi gerekçelerle kapattıysa  çıkıp Çorum halkını  bilgilendirmelidir. Acilen bu sorunun cevabını istiyoruz. Belediye Başkanı da kamuoyuna açıklama yapmalıdır.” Dedi.





Son Güncelleme: 26.07.2013 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.