Atlas Kılıçdaroğlu’ndan yana

CHP il başkanlarının toplantısına 81 ilin 7'sinin il başkanı katılmadı. Destekleyen il başkanları arasında Cengiz Atlas da yer aldı.

19 Ağustos 2014 Salı 13:14
 Atlas Kılıçdaroğlu’ndan yana


CHP il başkanlarının toplantısına 81 ilin 7'sinin il başkanı katılmadı. Destekleyen il başkanları arasında Cengiz Atlas da yer aldı.


Kurultay süreci başlayan CHP'de bugün il başkanları Nevşehir'de toplandı. Ürgüp'teki bir otelde buluşan CHP il başkanları, kurultay sürecine ilişkin düşüncelerini aktardı.

Toplantıda söz alan CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz, "Buradan ilkesel bir karar alarak çıkmalıyız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğumuzu kamuoyuna göstermeliyiz” dedi.

Yılmaz, “Parti Meclisi üyesi olmak isteyen il başkanlarımızın olduğu görülüyor. İl başkanlarımız taleplerini Sayın Kılıçdaroğlu’na söylemelidir” ifadesini de kullandı.
 
Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu’na destek toplantısına Yalova, Aydın, Artvin, Gümüşhane, Isparta, Düzce ve Bayburt il başkanları katılmadı. Hakkari İl Başkanı ise Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini ancak bir yakınının tedavisiyle ilgilenmek zorunda kaldığı için toplantıya katılamayacağını bildirdi.
 
Bu arada Kılıçdaroğlu’na destek kararı alan 74 il başkanı adına Salı günü saat 12:00’de Kayseri ve Kütahya il başkanlarının açıklama yapacağı belirtildi.





Haber7

Son Güncelleme: 19.08.2014 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.