Atlas’tan Ceylan’a mandıralı açıklama

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, geçtiğimiz günlerde kendisini eleştiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a mandırasında düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi.

19 Eylül 2013 Perşembe 16:45
 Atlas’tan Ceylan’a mandıralı açıklama


CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, geçtiğimiz günlerde kendisini eleştiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a mandırasında düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi. Atlas, Ceylan’ın tencere tava satmaktan başka bir şeyden haberinin olmadığını iddia ettiği konuşmasında, 2002 ve 2013 maliyetleri hakkında kıyaslamalarda bulundu.

“AKP İl Başkanı Sayın Ahmet Ceylan, bir takım talihsiz açıklamalarda bulundu. Birkaç gün hatasını görür de düzeltir diye bekledim ama açığa düşmekten kurtulamadı. Kılavuzu karga olanın bir yerleri bir şerden kurtulmaz. Demek ki kılavuzu karga imiş.” diyen Cengiz Atlas, Ceylan’ın kendisini hayvancılığa yeni başlamış gibi zannettiğini iddia ederek, büyükbaş hayvancılığı 8 yıldır, tavukçuluğu ise 1992 yılından beri yaptığını söyledi.

Dün dediği şeylerin, bugün de arkasında olduğunu aktaran Atlas, 2002 yılında bir torba yemin 9,7 TL, 2013 yılında ise 40 TL olduğunu, mazot 1 TL iken, 4,3 TL’ye çıktığını örnek verdi.

120 başlık tesiste 35 hayvan beslediğini, her çiftçi gibi AK Parti iktidarında kendisinin de % 300 oranında fakirleştiğini sözlerine ekleyen Atlas, “Zihniyet burada ortaya çıkıyor, biz Çorum’a yatırım yapanın kulu kölesi oluruz diyoruz, onlar üretme, çalışma, yatırım yapma, kul köle ol, oy deposu ol diyorlar. Her ne kadar siyasi rakibim olsa da, sonuçta Çorum’un insanı, benim ona da tavsiyem var, tencere tava satmanın yanısıra yatırım da yapsın, istihdam alanları oluştursun. Kılavuzunu da bir daha kargadan seçmesin” diye konuştu.



Son Güncelleme: 19.09.2013 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165