Atlas’tan Külcü’ye eleştiri

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, düzenlediği basın toplantısında, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye...

22 Ağustos 2014 Cuma 16:11
 Atlas’tan Külcü’ye eleştiri


CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, düzenlediği basın toplantısında, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye yönelik eleştirilerde bulundu. Külcü'yü sokak ağzıyla konuşmak ve maganda olmakla suçlayan Atlas, bundan sonra belediyede kişiye özel yapılacak her türlü çalışmayı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.


Çorum Belediye Meclisi'nde görev yapan CHP'li Belediye meclis üyelerinin tüm Çorum'un emrinde ve hizmetinde olduğuna vurgu yapan Atlas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün, CHP'li Meclis Üyeleri'nin sorularına ters cevaplar verdiğini, öğrencisini azarlar tarzdaki bir ilkokul öğretmeni profili çizdiğini ifade etti.


"Tutarsız ve pervasız konuşmalara şahit olduk." diyen Atlas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye sayın demeyeceğini, Külcü'nün despot, magandaca, külhanbeyi gibi, kabadayıca ve sokak ağzıyla cevap verdiğini söyledi.


CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, bazı meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin yer aldığı basın toplantısında konuşan Atlas, Gazi Caddesi'nde otopark ihalesinin Belediyespor'a verilmesi başta olmak üzere, Çorum'a zarar verdiğini düşündükleri her konuyu yargıya taşıyacaklarını ve yargının kararına saygılı olacaklarını sözlerine ekledi.


Belediye başkanı Muzaffer Külcü'yü kınadığını da dile getiren CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, konuşmalarına şöyle devam etti; "Belediye Başkanı'nın cevabını vermek zorunda olduğu sorular var. Ben de buradan soruyorum; iftar yemeklerinin maliyeti nedir? Bunları cebinizden mi veriyorsunuz yoksa tüyü bitmedik yetimin hakkı bulunan belediye bütçesinden mi karşılıyorsunuz? Belediye'nin borcu ne kadar? Otopark ihalesini Belediyespor'a verirken, şartnameyi veren görevliyi belediyede bulundurdunuz mu? Şartname almak isteyenlere zorluk çıkardınız mı?


Otopark başta olmak üzere Çorum kamuoyunun zararına olan her işi, CHP olarak bu saatten sonra yargıya taşıyacağız.


İHL yapımını belediye üstlendi. Orada din adamları yetişecek. İnancımıza göre faiz alan da veren de haramzadedir. Faizli bir parayla İHL yapmaktan dolayı gönlünüz rahat mı?


Çorum'daki barış ve huzura topyekün CHP olarak katkımız devam edecektir. Oy versin ya da vermesin, yaşantısı ne olursa olsun, herkes başımızın tacıdır. Hiçbir konuda şaibesi olmayan meclis üyelerimizin tümü, Çorumlu'nun emrindedir.


Topla 5 bin kişiyi senin mahallende de iftar vereyim diyen belediye başkanı şehrimizi bölmek, nifak tohumları atmak istiyor. Külcü'ye bu nifak tohumlarını ektirmeyeceğiz.


Her hizmetin yanındayız, ancak kişilere özel uygulamalara, yolsuzluklara izin vermeyip yargıya taşıyacağız. Kulüpler bizim elbette ancak ayak oyunları ile yardım yapılmasına müsaade etmeyeceğiz."




Son Güncelleme: 22.08.2014 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.