Aydoğmuş yine gündem oldu

AK Parti Çorum eski milletvekili Ahmet Aydoğmuş, kişisel sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir takipçisi ile açıklanan...

04 Ekim 2013 Cuma 12:22
Aydoğmuş yine gündem oldu


AK Parti Çorum eski milletvekili Ahmet Aydoğmuş, kişisel sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir takipçisi ile açıklanan Demokratikleşme Paketi içerisinde yer alan andımızın kaldırılması konusunu tartıştı. Takipçisinin "Neyi vardı andımızın da kaldırdılar. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.." sözlerine eski vekil Aydoğmuş, "Ben vekiliken soyumu araştırdım. Osmanlı arşivlerine kadar çıkarttırdım. Elimde Osmanlıca metinler de var. Annem de babam da Türkmen. Sen Türk müsün, yoksa kendini Türk zannedenlerden misin, hiç araştırdın mı bilmiyorum. Fakat ben seni ırkından dolayı değil, bildiğim kadarı ile iyi bir Müslüman olduğun için, Allah rızası için sevdim. Bu güne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını görmedim. Yine de bugüne kadar varlığını benim varlığıma armağan edenlere teşekkür ederim. Ayrıca andımızı evden çıkmadan okuyabilirsin sıkıntı yok. Gerçi ben hayır dua etmeni temenni ederim" diye cevap verdi.

Aydoğmuş’un sosyal paylaşım sitesinde yaptığı yazışma Doğan Haber Ajansı’na konu oldu.




Son Güncelleme: 04.10.2013 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165