‘Ayrım yapmadan Çorum’a hizmet edeceğim’

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, İhlas Haber Ajansı (İHA)...

18 Mart 2015 Çarşamba 17:50
 ‘Ayrım yapmadan Çorum’a hizmet edeceğim’


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

İl Genel Meclisi eski Başkanı Ahmet Ertekin’in de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Recep Kaymakcan, İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ile görüştü.

“Yeni Türkiye’nin yeni kültür ve medeniyet vizyonu çerçevesinde ve ülkemize hizmet etmek istiyorum” diyen Kaymakcan, ülkenin din ve değerler eğitimine yönelik politika geliştirme ve uygulama süreçlerine bilimsel katkı yapmaya çalıştığını belirterek, üniversitedeki akademik çalışmalarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinde aktif olarak görev yaptığını belirtti.

Çorum’dan aday olmanın kendisini hem heyecanlandırdığını, hem de gururlandırdığını kaydeden Kaymakcan, kimseyi ötekileştirmeden, ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayıp, Çorum'un meselelerinin çözümüne katkı sunacağını sözlerine ekledi.




İHA

Son Güncelleme: 18.03.2015 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165