Bağcı, ‘Esnafımızın yanındayız’

Çorum Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Birliği Başkanı Vedat Canbek ve Müdür Yardımcısı Yaşar Kirişçi, AK Parti Ekonomi...

18 Aralık 2014 Perşembe 16:30
 Bağcı, ‘Esnafımızın yanındayız’


Çorum Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Birliği Başkanı Vedat Canbek ve Müdür Yardımcısı Yaşar Kirişçi, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Nato-Pa Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilediler.


Ayrıca ziyarette Başkan Canbek, esnafın sorunlarını dile getirip, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın TESK ile buluşması esnaf camiası açısından oldukça sevindiricidir.” dedi.


Bağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “AK Parti hükümetleri olarak dün ve bugün olduğu gibi yarın da esnaflarımızın sorunlarını çözmek için yanınızdayız" dedi. 




Son Güncelleme: 18.12.2014 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.