Bağcı’dan istişare yorumu

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen...

03 Kasım 2014 Pazartesi 14:36
Bağcı’dan istişare yorumu


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen İstişare Toplantısı’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Afyonkarahisar NF Güral Otel’de gerçekleşen ve üç gün süren AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. Toplantı süresince milletvekilleri ve bakanlarla görüşen ve çalışmaları sosyal medya üzerinden takipçileri ve seçmenleri ile paylaşan Bağcı, toplantıya ilişkin değerlendirme yaptı.


Bağcı, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığının ekonomimizin geleceği ile ilgili bilgilendirmeleri üzerine; “Öncelikli dönüşüm programı, 2023 hedefleri ve 10. Kalkınma Planı amaçlarına ulaşılması açısından önem taşıyan, temel yapısal sorunlara çözüm olabilecek, dönüşüm sürecine katkıda bulunabilecek, genellikle birden fazla Bakanlığın sorumluluk alanına giren, kurumlar arası etkin ve sorumluluk gerektiren kritik reform alanları için tasarlanan programıdır. Bu çerçevede 25 öncelikli dönüşüm performans göstergeleri ortaya konulacaktır.


Programının hayata geçirilebilmesine yönelik eylem planları ve yıllık nitelikli insan , güçlü toplum, yenilikçi üretim, istikrarlı yüksek büyüme, yaşanabilir mekanlar ve  sürdürülebilir çevre hedefleri ve politikaları çerçevesinde Yeni Türkiye’nin inşasında yeni bir kalkınma hamlesi için ülkemizin ihtiyaç duyduğu yapısal reformlar hayata geçirileceği vurgulandı.” dedi.


Bağcı ayrıca; 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda ekonomide genel durum ve gelecek hakkında ekonomi bakanlarının sunum yaptığını ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı üzere Türkiye ekonomisini güçlendirmenin ve 2023 hedeflerine ulaşmanın yol haritasını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.


Ekonomi, dış politika, iç güvenlik ve çözüm süreci ile değerlendirmelerin yapıldığını da belirten Bağcı, ‘Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023’ sloganı ile gerçekleşen toplantıya AK Parti’nin tam kadro katıldığını da belirtti.




Son Güncelleme: 03.11.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.