Bağcı’ya tebrikler sürüyor

20. Dönem Çorum Milletvekili, TOBB üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Yeni Dünya Vakfı Genel Koordinatörü...

12 Aralık 2014 Cuma 16:30
 Bağcı’ya tebrikler sürüyor


20. Dönem Çorum Milletvekili, TOBB üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Yeni Dünya Vakfı Genel Koordinatörü Dr. Mehmet Aykaç, beraberinde Sungurlu eski Belediye Başkanı Ahmet Karacif ve Ömer Karacif ile birlikte AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Nato-Pa Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı'yı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret ettiler.


Aykaç ziyarette; "Rabbim emeğinizi ve mesainizi hayırlı eylesin" diyerek Bağcı’yı tebrik edip başarılar diledi. Karacif de, Bağcı'yı çalışkanlığı ve samimiyetiyle tanıdığını, iki dönemdir güzel hizmetlere vesile olduğunu belirterek, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Bağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Hem Parlamentoda hem de Partimizde; bilgi, birikim, tecrübe ve bürokrasideki ilişkilerimizle, ilimiz ve ilçemizin gelişmesi için çabalıyoruz. Milletimizin desteği, duası ve Allah'ın da yardımı ile güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.





Son Güncelleme: 12.12.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.