Bakan Çorum’da

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sungurlu'da karşılandı.

23 Şubat 2019 Cumartesi 11:28
Bakan Çorum’da

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum’a geldi.

Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet bir dizi açılış ve toplantılar için ilimizi ziyarete gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Sungurlu’da karşıladı.

Bakan Kasapoğlu ilk olarak Sungurlu’da seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra Çorum’a geçerek AK Parti il Başkanlığı’nı ziyaret edecek, teşkilatla öğle yemeğine katılacak. Esnaf ziyareti ve Gülabibey Seçim Bürosu açılışını yapacak.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından güreş dalında dünya ikincisi Fatih Erdin’i evine konuk olacak.

Bekir Aksoy İlköğretim ve Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Kompleksi’nin açılışını yapacak olan Bakan Kasapoğlu, Demokrasiye ilk Adım Programı kapsamında ilk defa oy kullanacak gençlerle buluşacak. Bakan Kasapoğlu, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile yapacağı toplantıdan sonra Ankara’ya dönecek.

Son Güncelleme: 23.02.2019 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozboğa Kros Parkuru 2019-02-23 12:20:57

Bozboğa Kros Parkuru
Çorum ili Merkez ilçesi Bozboğa köyünde bulunan ve Bozboğa köyü ile aynı ismi taşıyan, Türkiyenin en iyi zeminine sahip BOZBOĞA KROS PARKURU Atletizm Federasyonu ile Çorum İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğün ilgisizliği nedeniyle atıl vaziyette duruyor. BozBozboğa Kros Parkurunda Türkiye Şampiyonaları düzenlendi. TRT SPOR TV Canlı yayın yaptı.BÖLGESEL Şampiyonalar yapıldı. Yüzlerce genç sporcu ve hocaları ile Çorumu gezme ve tanıma imkanı buldu. Hem spor faliyeti yapıldı hemde oteller ve lokantalar ticaret yapmış oldu. Çorum Turizmi için tanıtım fırsatı doğdu. Bozboğa Kros Parkurunu Atletizm Federasyonu ve Türkiyede Atletizm branşı bulunan bütün takımlar ve hocaları çok iyi biliyor. Çorumda yapılan bütün yarışma organizasyonları başarılı olmuştur. , her zaman daha iyisi yapılırmış ve Atletizm otoriteleri tarafından takdir görmüştür. Türk Atletizm Milli Takımı Çorumda kampa girmiş ve antremanlarını Bozboğa Kros Parkurunda yapmıştır. Bozboğa Kros Parkurunun zemini Türkiyede hiç bir ilimizde yoktur ve ulaşımı kolaydır. Türkiye Atletizm Federasyonu Çoruma yarışmalar vermeli ve Bozboğa Kros Parkuru eski güzel günlerine dönmelidir.Bu konuda etkili olabilecek durumda olan herkes çaba göstermelidir.

Avatar
Bozboğa Kros Parkuru 2019-02-23 12:30:50

Facebook = bozboga kros parkuru
Instagram = bozboga KROS parkuru