Bakan'dan iyi haberler

Bakan Selçuk'un ziyaretinde bakanlığın Çorum'daki yatırımlarına ilişkin güzel haberler çıktı.

29 Kasım 2019 Cuma 23:50
Bakan'dan iyi haberler

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un Çorum ziyaretini değerlendirirken, Bakanlık’ın Çorum yatırımlarındaki gelişmeleri aktardı.

Bakan Selçuk'un ziyaretinde Çorum'un taleplerinin tüm boyutlarıyla ele alındığını belirten AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü yeni il binasının tamamlanacağını bildirdi.

Osmancık Huzurevi bina inşaatının Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılarak tamamlanacağını açıklayan Ahlatcı, ayrıca İş Kur İl Binasının tamamlanması için 5425.000 TL ödenek tahsisinin yapılacağını duyurdu.

Bakan Selçuk'tan Sungurlu SGK İlçe Binasının 2020-2021 programına alınması konusundaki isteklerinin uygun görüldüğü de aktaran Ahlatcı, "Uğurludağ İlçesinde yapımına başlanılan Yaşlı Bakım Evinin bakanlığa devri ve sonrasında açılmasına karar verildi. Bunun yanında Çorum Huzurevi inşaatı nın bitirilerek hizmete alınması için yaklaşık 5500. 000 TL ödenek talebimize bakanımız olumlu karşılık verdi. Çorum Belediyesinin 24 milyon olan SGK borcunun ise arsa takası yöntemiyle kapatılması bakanımız tarafından olumlu karşılandı" dedi.

Ahlatcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a bu kazanımlar için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.12.2019 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belediyeden asla memnun degilim 2019-12-01 22:00:20

Belediye ev hanımlarını bile kadin kültürlere memur olarak aldı tabiki sgk borcu bitmez belediyenin

Avatar
Hasan 2019-12-02 15:46:05

Ak parti oy aldığı yere yatırım yapmaz

Avatar
Dürüst 2019-12-05 01:21:09

Talep olsunki arz olsun talep etmenin yolunu bulduğumuz zaman STK larla basınla alternatif yollarla hayırlısı ile olur