Bakan'la 3 konuyu görüştü

Milletvekili Ceylan, Bakan Eroğlu ile sulama yatırımları ve arazi toplulaştırma projelerini görüştü

28 Şubat 2018 Çarşamba 15:35
Bakan'la 3 konuyu görüştü

AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu ziyaret etti.

DSİ’NİN ÇORUM YATIRIMLARI ELE ALINDI

Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ile birlikte Bakan Eroğlu’nu ziyaret eden Milletvekili Ceylan, öncelikle Çorum’da hayata geçirilme aşamasında olan Devlet Su İşleri (DSİ) projelerini ele aldı.

ORMAN ÇALIŞMALARI

Görüşmede Orman Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılında yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

TOPLULAŞTIRMA VE SULAMA OLMAZSA OLMAZIMIZ

Milletvekili Ceylan, yaptığı konuşmada, “Arazi toplulaştırma ve sulama olmazsa olmazımız. Arazi toplulaştırma sürecinin DSİ’ye devredilmesi ve tek elden yürütülmesi faydalı olacak. TBMM’ye gelerek kanunlaşacak olan arazi toplulaştırma çiftçimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 01.03.2018 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-02-28 15:50:41

Sayın Vekilimizi tebrik ediyorum. takip ediyorum sürekli Çorum için koşturuyor. ne alabilirse bizim için. emeğine sağlık

banner165