Bakan'la Çorum'u konuştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Milletvekili Ceylan'ı ziyaret etti

21 Şubat 2018 Çarşamba 18:47
Bakan'la Çorum'u konuştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Bakan Tüfenkçi, Milletvekili Ceylani ile bakanlığının Çorum'la ilgili yatırımları ve ülke gündemine ilişkin bir süre görüşerek sohbet etti

KADIN ÇİFTÇİLERLE GÖRÜŞTÜ

Çorumlu 18 kadın çifti AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen ‘Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımızla Buluşuyor’ programı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 18 kadın çiftçi ve teknik personelden oluşan 22 kişilik kafile, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın organizasyonuyla çiftçiler ATO Congresium’ da gerçekleştirilen toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir bir araya geldi. Kadın çiftçiler 18 kadın Çiftçi, Milletvekili Ceylan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Milletvekili Ceylan, Çorum’un tarımına dair yapılan icraatlar hakkında bilgi verirken, kadın çiftçilerin taleplerini dinledi. Ceylan, Çorumlu kadın çiftçilere Gazi Meclis’i gezdirdi.

OSMANCIK TEŞKİLATI

AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Teşkilat yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Osmancık’ta parti çalışmaları, yaklaşan seçimler öncesi son gelişmeler ve ilçeye yapılan hizmetler ile talepler gündeme geldi. Osmancık teşkilatını ağırlayan Milletvekili Ceylan, ilçeye desteklerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceği mesajını verdi.

3 İLÇE İLE İSTİŞARE

Çorum’un  üç ayrı ilçesinin temsilcileri AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Alaca, İskilip ve Uğurludağ heyeti Milletvekili Ceylan ile görüşerek ilçelerine yapılan hizmetler, bundan sonra yapılacak yatırımlar ve taleplerini bizzat aktarma fırsatı buldu. Ceylan, Çorum’un merkezin yanı sıra ilçeleriyle birlikte top yekün gelişip büyümesi için gayret gösterdiklerini söyledi. Ceylan, Alaca, İskilip ve Uğurludağ heyetlerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.02.2018 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165