Bakan talimat verdi, müdürlük kurulacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatı ile Çorum’un Osmancık İlçesinde Orman İşletme Müdürlüğü kurulacak.

08 Aralık 2020 Salı 14:33
Bakan talimat verdi, müdürlük kurulacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatı ile Çorum’un Osmancık İlçesinde Orman İşletme Müdürlüğü kurulacak.
AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığından konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, "İlçe başkanımız Şerif Okudan’a gelen talepler doğrultusunda ilçemizde bulunan Orman İşletme Şefliği ilçenin gelişmesi, işçi istihdamını artırmak ve daha iyi hizmet vermek, yatırımların daha hızlı gelmesini sağlamak için Osmancık’a Orman işletme Müdürlüğü kurmak için çalışma başlattıldı.
Başkan Okudan, konuyu Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya ileterek destek istedi. Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’nın görüştüğü Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’de Osmancık ilçesi’ne Orman İşletme Müdürlüğü kurulması talimatını verdi. İlçe Başkanımız Şerif Okudan Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli‘ye teşekkür etti." denildi.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salim 2020-12-08 17:37:10

Geç kalınmış bir karar. Osmancık orman 30 yıldan bu yana müdürlük olması gerekiyordu. Bu haltı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hayırlı olsun

Avatar
ormancı 2020-12-10 10:39:21

Osmancık hakettiği müdürlüğe nihayet kavuşuyor. Emeği geçen herkese teşekkürler. Hayırlı olsun

banner165