Bakan teşekküre geliyor

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ankara ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

15 Nisan 2019 Pazartesi 23:51
Bakan teşekküre geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti'ye verilen destekten dolayı Çorum'a teşekkür ziyaretinde bulunacak.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ankara ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Bakanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Lemzi Çöplü, Özel Kalem Müdürü Fatih Özüyağlı ile Hukukçular Derneği Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Av. Fatih Maden de katıldı.

Başkan Aşgın, yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çorum’da gençlik ve spora dair yapacağımız yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Sayın Bakanımız, hemşehrilerimizin 31 Mart'ta partimize verdiği destek için Çorum'a teşekkür ziyaretinde bulunacağını ifade etti.” Dedi.

Son Güncelleme: 16.04.2019 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-04-16 17:34:51

İlçeye kapalı spor salonu İHTTİYACI vardır.
Futbol sahası malum. Sayın Bakanımız ilgilenirse biz teşekkür ederİZ.