Bakan’a dokunan soru!

Çorum’un Kargı İlçesinde belediye tarafından her yıl düzenlenen asırlık Kargı panayırına katılan...

31 Ekim 2014 Cuma 14:44
 Bakan’a dokunan soru!


Çorum’un Kargı İlçesinde belediye tarafından her yıl düzenlenen asırlık Kargı panayırına katılan Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, bir vatandaşın ilginç sorusu karşısında tebessüm etti…


AK Parti Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’nun davetlisi olarak Çorum’un Kargı İlçesine gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın da katıldığı esnaf gezisi sırasında eski bakan Binali Yıldırım’ın yanına yaklaşan bir vatandaş, bakana sorduğu soru ile zor anlar yaşattı.


ÇORUM’A HIZLI TRENLE Mİ GELDİNİZ?


Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’a “Çorum’a hızlı trenle mi geldiniz?” diye soran vatandaş, biranda tecrübeli siyasetçinin gülümsemesine yol açtı. Vatandaşın kendisine sorduğu soruyu beğenen ve “bu sözlerle bize dokundu” diyen Binali Yıldırım, vatandaşın çok güzel bir yöntemle Çorum’un önemli bir sorununu kendisine ilettiğini söyledi.


BİNALİ YILDIRIM: ARİF OLAN ANLAR


Vatandaşın sorusunu “Arif olan anlar, bizde ne demek istediğini anladık” sözleri ile değerlendiren Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, bakanlığı döneminde söz konusu proje için yaptıkları çalışmaları anlattı. Kırıkkale, Çorum ve Samsun demiryolu projesi için 2012 yılında avan proje yapıldığını belirten Binali Yıldırım, bu projenin daha sonra uygulama projesine dönüştüğünü vurguladı.


YETER Kİ DEVLETE BİR İZ DÜŞSÜN


Çorum demiryolu projesinin artık hükümet programında olduğunu belirten Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, Devlet Demir Yollarında bu işin mutlaka sonuçlanacağını söyledi. Yıldırım, “Burada önemli olan devlette bir iz düşmesidir. Çorum demiryolu projesi artık devlete iz düşmüş bir projedir. Ek kısa sürede de bunun hayata geçirileceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 31.10.2014 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öylemii!!! 2014-10-31 19:51:49

havaalanıda devlette iz düşmüş tü ama sonu amasya da yozgat ta havaalanı olarak dönüştü....

Avatar
çorum19 2014-11-01 14:32:59

yav bırakın onu bunuda akp döneminde çoruma önemli bir yatırım oldumu gözle görülen bu çorumlu hala gidip akp ye yüzde 70 oy veriyo müstehak çorumlu buna yediği kazık kırkı geçti alah akıl fikir versin