Bakan’dan Çorum’a Zeki Gül mesajı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dönem müşavirlik yapan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül’e destek mesajı yayınladı.

13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:53
Bakan’dan Çorum’a Zeki Gül mesajı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, aday adaylığı öncesinde aynı bakanlıkta müşavir olarak görev yapan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül’e destek açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamaya göre; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Gül’e destek verdiği bilgisi paylaşıldı.

GÜL’E DESTEK İSTEDİ

Gül’e gönderdiği video ile destek veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum seçimlerde Gül’ü destek mesajı verdi. Kurum konuşmasında; “Değerli Çorumlu kardeşlerim; çalışma arkadaşım değerli kardeşim Zeki Gül Çorum Milletvekili adayıdır. Kendisine vereceğiniz destek bizim için çok önemli ve kıymetlidir. İnşallah desteğinizle bürokraside olduğu gibi yüce meclisimizin çatısı altında sizlere en güzel şekliyle hizmet etmeye devam edecektir. Şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nda bizleri buluşturan rabbime hamd ediyorum. Rabbim bu kutlu davamızda birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Son Güncelleme: 14.05.2023 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gören göz 2023-05-13 11:05:50

Allah korusun..hesap sorar Yüce Allah.. Belediyeyi borç batağına giderken Velipasa hanına bıraktığı tahribatı aylarca Çorum konuştu..

Avatar
Serdar 2023-05-13 13:07:27

Sayın Bakanla Zeki Gülü ilk defa aynı karede görüyorum..Bakan Bey Zeki Gülün 4 yıldır hangi neyinden istifade etmiş..Hangi projelerinden fikirlerinden yararlanmış..Ülkemize ve Çorum’a ne gibi faydaları olmuş onları da söyleseydi de gönül rahatlığıyla oyumuzu verseydik..Zeki Gülün Çorum’a tek projesi var o da milli maç..O da alıntı...Projenin alıntı olduğunu cümle alem biliyor..Bu milli maç sözü zaten hemşerimiz Fatih Maden tarafından 6 ay önce zaten alınmıştı..Anlamadığım aslı varken çakması niye aday gösterilir..AKP yi anlamak da mümkün değil..Düşük oy alacağının sokaktaki çocukça bilindiği isimleri zorlatıp duruyor seçmenine..Sayın Tahtasız iyi bir insan..Samimi içten, mütevazi..Herkesle diyaloğu var..Bağnaz değil..Memleket çocuğu..Zeki Gülün yerine bu ismi koysa AKP rahatlıkla 3 alırdı..Bazı yorumcular Zeki Gül için Çorum’a yararlı olacaktır diyor..Mesela hangi konuda açıklarsalar güzel olur..

Avatar
Seçmen 2023-05-13 13:08:22

Reise can kurban hep desdekledik ve destekliyoruz ama Zeki Gül giremiyecek grup grup aile Arkas eş dost fikir birliği ediyoruz hepten oy bolmemek için iki oy ak parti bir oy MHP bu dönem MHP bir vekil istiyoruz ak partide aklını başına alıp Çorumlu nün sevdiği hizmet edecek adayı göstermeli

Avatar
Yuuh sana Bakan Bey 2023-05-14 07:47:21

Bu adamı nasıl danışman yaptın Bakan Bey, bir kurumunuzda çalışacak okumuş genç varken emekli din dersi öğretmeninin ne işi var bakanlığınızda önce bunu açıkla sonra destek iste Evet işte bu yüzden sizin gibi düşnenlerden emekliliği gelmiş işe yaramaz adamlardan kurtulmak istiyoruz artık

Avatar
Geçici ahçı 2023-05-13 11:58:48

Ek destek vererek nereye kadar. Olmayacak zannımca.. Olmasın diye de koydular 3. Sıraya bence. Mhp alır o 1'i

Avatar
Veli 2023-05-13 23:39:53

Zekinin hiç bir faydası olmazÇorumumuza. Belediye sporda ve belediyedeki görevlerinde hep kendini düşünmüştür. Dağıttığı kahveleri ve yaptırdığı anketleri bu günler için ...çekmiştir. Bınu herkes biliyor. Borca batırdı belediyeyi Çorum’sa ne faydası olur. Bir og reise bir ay kayırıcıya . Zekiye oy moy yok. Kendisini belediyeye getireni ... hayır gelmez. Yarın oy kimse vermeyecek onun için. Maalesef reise de zararı dokunacak.

Avatar
çorumlu 2023-05-13 12:09:42

Reisimiz Tayyip Erdoğan'ı mecliste yalnız bırakmamalıyız. Zeki Gül iyi bir insan iyi ve Çorumumuz için yararlı bir aday inşAllah seçilecektir.

Avatar
İskilipden 2023-05-13 11:08:45

Bakenımızı severiz. Tosya Iskilip yolu için desdek olmasını istiyoruz