Bakın Ceylan’a neler söyledi

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, demokratikleşme paketini eleştirdiği basın açıklaması eyleminde AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'a da cevap verdi

03 Ekim 2013 Perşembe 15:40
 Bakın Ceylan’a neler söyledi


CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, demokratikleşme paketini eleştirdiği basın açıklaması eyleminde AK Parti  İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'a da cevap verdi

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın geçtiğimiz hafta yapılan partisinin danışma meclisi toplantısında yaptığı eleştirilere cevap verdi. Ceylan'ın sözlerini talihsizlik olarak değerlendiren Atlas, "Daha önce yaptığım açıklamalarda Ceylan'a kılavuzun karga, kılavuzunu değiştir dedim. Kendisi seçim günü yiğitseniz gece 24.00'e kadar ışıkları söndürmeyin demiş. Ceylan'ın ağa babaları, darbeler, bu ulu çınarın ışığını kesemedi. Benim ilçe başkanım ile köy yollarını öğrendiler demiş. CHP 90 yıldır emekçinin, işçinin, üreticinin, çiftçinin yanında oldu. Bizlerin hiç oy kaygısı olmadı. CHP'ye oy çıkacak, çıkmayacak diye de bir kaygımız yok. CHP'ye oy verenin de vermeyenin de sorunlarını dinledik, sorunlarına çare bulmak için hep yanlarında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. 30 Mart'ta göreceğiz. Kimlerin ışıkları 24.00'den sonra sönecek. Bunlar dindar olduklarını söylüyorlar. Biz tinerci gençlik mi yetiştireceğiz deniliyor. Ancak Orta Doğu da, Libya'da, Filistin'de Suriye de kan gövdeyi götürürken, Başbakan avcunu ovuşturuyordu." dedi.

CHP Müftü’ye sahip çıktı

Atlas, Ortaköy müftüsünün doğruları söyleyen bir din adamı olduğunu, fakat haksız bir şekilde tayininin çıkartıldığını öne sürerek, "Maalesef AK Parti iktidarı benim gibi düşünmeyenin, benim yanımda yeri yok diyor. Bu müftünün tayinin çıkartılması ile bir aileyi dağıttılar. Bu insafsızlık" diye konuştu.




Son Güncelleme: 03.10.2013 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.