Baraj tamam, TOKİ yolda

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Oğuzlar Barajı'nın yatırım programına alındığını, TOKİ projesinin bitmek üzere olduğunu açıkladı.

11 Eylül 2020 Cuma 13:28
Baraj tamam, TOKİ yolda

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Oğuzlar İlçesini ziyareti sırasında yapılacak projeler hakkında da bilgiler verdi.


Milletvekili Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, teşkilat, il genel ve belediye meclis üyeleri ile Oğuzylar’da bir dizi incelemelerde bulundu.
İlçede devam eden doğalgaz, kilit pake taşı çalışması, itfaiye park alanı, kapalı Pazar yeri, millet bahçesi inşaatı ve hanımeli pazarı hakkında bilgiler aldı.


Oğuzlar Barajı’nın 7 milyon 500 bin TL ödenek ile 2020 yılı yatırım programına alındığının bilgisini  paylaşan Kaya, Baraj ihalesinin 2020 yılı içerisinde yaptırılacağını kaydetti.
Oğuz’ların çehresini değiştirecek olan TOKİ Konutları proje çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ve en kısa zamanda ihalesinin yapılacağını duyuran Kaya, şöyle dedi; “18 bin metrekare Kilit Taşımız hazır inşallah doğalgaz çalışmaları bittiğinde tüm mahalle ve sokaklarımıza kilit taşı ve sıcak asfalt ile güzelleştireceğiz ve Oğuzlarımız daha güzel olacak bu yatırımda vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Belediyemizin kendi imkanları ile yaptıgı İtfaiye Park Alanı ve Kapalı Pazar Yeride Oğuzlarlı hemşehrimize yakışır bir yer oluyor. Millet Bahçeleri yeni Türkiye’nin nazar boncuğu niteliğindedir, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tüm Türkiye’ye yaptığımız bir projeyi Oğuzlar’ımıza da kazandırıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan aldığımız hibe destekler ile projemize başladık, Oğuzlarımıza yakışır bir proje olacak hemşehrimize hayırlı uğurlu olsun. Kırkdilim Tünelleri ve Osmaniye/Sarmaşa yolları da tamamlandığında Oğuzlar Altınkoz Sosyal Tesislerimizin gelecek insan sayısı daha da çok artacak ve bu nedenle Altınkoz Tesislerimiz büyütme çalışmaları, gelen misafirlerin konaklayacağı bungolav evlerin yapılması ve sosyal alan çalışmalarımıza başlayacağız. Altınkoz Tesislerimizin girişine Oğuzlarlı bacılarımızın el emeği göz nuru yaptıkları malzemeleri Altınkoz Tesislerimize gelen misafirlere sunmak için yapılan Hanımeli Pazarı içinde Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İş. Aş 2020-09-11 14:01:30

Birazda genclere iş imkanı saglanırsa iyi olur

Avatar
Oguzlarlı 2020-09-11 14:07:12

siz bu kafayla hiçbirşey yapamazsınız çünkü kendinizi insanlardan yüksekte görüyorsunuz kibir abidesi yapılsa sizin heykelinizi yaparlar

Avatar
Vatandaş 2020-09-11 23:27:25

Altın koz tesislerini gören oğuzları çok güzel bir yer zannediyor oraya gidenin yüzde doksan dokuzu oğuzların içini görmemiştir sayın milletvekili oğuzların ici bildiğin köy oraya ne gibi çalışmaların var iş sahası açabiliyor mu devletimiz yoksa secimden seçime uyduruk vaadlerle mi milleti gazliyoruz her zaman olduğu gibi. Ben açık soyleyim oğuzlara gelen siyasiler yalandan meydanda bi gözükür sonra karınlarını doyurmaya altınkoza gider sonuç sıfır

banner165