Başarı sırasına göre illeri ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’dan sonra başarı sırasına göre tüm illeri ziyaret edecek.

28 Nisan 2019 Pazar 21:01
Başarı sırasına göre illeri ziyaret edecek

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ramazan’dan sonra başarı sırasına göre tüm illeri ziyaret edeceğini duyurdu.

Ahlatcı, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız: ‘Millete en iyi hizmeti kim yapıyorsa onunla yola devam etmek, ülkenin ve partimizin yöneticisi olarak bizim görevimizdir. Ramazan’dan sonra başarı sırasına göre tüm illerimizi dolaşma azmindeyim ve dolaşacağım.’ paylaşımında bulundu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorumlular’a özel selamlarını ilettiğini. Ramazan sonrasında Çorum'a teşekkür ziyareti için geleceğini söylediğini aktardı.

Son Güncelleme: 30.04.2019 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilip Aşığı 2019-04-28 23:41:02

Reis demekli Çoruma gelmeyecek. İskilip Sungurlu , Osmancık gitti . Çorumda başarı mı var.

Avatar
Ak kadın 2019-04-29 08:27:41

Biz kapı kapı gezdik başta kadın kolları başkanı secim bitti mi işleri bitiyor bi cuma mesajı bile göndermiyor ???? haa bunu biliyoruz biz reisi çok seviyoruz herşey onun hatırına içerde ve dışarıda ki düşmanlarına güldürmemek için rabbim uzun ömür versin ölene kadar arkasındayız hiçbir iş beklentim yok ihtiyacım da yok ama bu bizlere yapılan saygısızlıktan gönül verenler yanaşmıyor daha çok ihtiyacı olanlar yakınlaşıyor partiye o da kaliteyi düşürüyor bu secimde daha iyi anladım birlikte gezdiğim bir kaç hanımda

Avatar
melih 2019-04-29 08:19:15

neyin başarısı sayın ERDOĞAN hangi ilde başarın var İSTANBUL'u ANKARA'yı kaybetmişsin bütün kazandığın illerde de 2014 seçime göre oy oranların düşmüş neyin başarısı

Avatar
Ahmet 2019-04-28 23:17:23

Başarı sırası derken? Başkan seçilen adayı başka partiye koy, yüzde 10u belki geçer belki geçmez. Vatandaş size oy verdi, boş yere birine teşekkür etme, kendine teşekkür et reis.

Avatar
Siyaset 2019-04-29 18:28:26

Ak. Kadin dogru soyluyor. Kadinlar kendi aralarinda neler konusuyor. Bizim paraya. Ise ihtiyacimiz yok kulanilmak. Cok. Kotu kadinlar olmasaydi cogu yer giderdi herkes biliyor. Stk bakani gelmisti ona ragmen hic bir degisiklik yok baskan oldular artik is bitti

Avatar
yorgun 2019-04-30 19:55:10

çorum merkez ve ilçelerde kazanan isimler acaba ak partiden değil de bağımsız olarak girseler kaç oy alırlar kişilikleri ne kadar oy eder bence önce onu hesaplamalılar.bu secimde malesef başarı yok hem sayın cumhurbaşkanı da başarıya teşekkür etmek için değil ahmet ahlatçının ramazan sonu yapılacak düğünü için geliyor ondan bile pay çıkarmaya çalışırken gerçekleri gizleyip yalan söylemeye devam ediyor dava adamları.

Avatar
Kadin ve gencler 2019-05-01 17:46:33

Hic bir yerde kadin ve genclerimizi goremiyoruz. Calisirken beraberdi is bitti. Hepsi unutuldu. Il bakanina duyrulur

Avatar
Reis 2019-05-02 10:04:00

Reis duyuramadik sesimizi size aday kriterleriniz tevazu samiyet olacakti saibe olmayacakti. Sizin golgenizin altinda. Yetki verdiginiz sahislar kendi cikarlari dogrultusunda. Aday cikardilar. Genel merkezede. Dogru bilgiler verilmedi yoksa siz kesinlikle onay vermezdiniz. Para para para. Adaylari bir daha yonetimlere sorun birde. Yonetimin tanimadigi. Kisileri halkin icine sokun. Gercek adaylar ortaya cikardi. Biz havali baskan istemedik.