Başbakan Yıldırım telefonla kutladı

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nu telefonla arayarak Ramazan Bayramını kutladı.

08 Temmuz 2016 Cuma 17:10
Başbakan Yıldırım telefonla kutladı

Başbakan Binali Yıldırım, AK
 Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nu telefonla arayarak Ramazan Bayramını kutladı.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nu arayan Başbakan Binali Yıldırım, “AK Parti olarak başından beri kardeşlik diyoruz. Dostlukları artırmayı, düşmanlıkları azaltmayı hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Çorum Teşkilatı ve üyelerimizin ve dahi Çorumlu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum."dedi.

Başbakan Yıldırım, "65. Hükümet olarak, AK Parti olarak başından beri kardeşlik diyoruz. Dostlukları artırmayı, düşmanlıkları azaltmayı ana prensip olarak hayata geçiriyoruz. Sadece dışarıda değil aynı zamanda ülkemizde, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek ve birliğimizi, kardeşliğimizi daha da artırmak ana prensibimiz olacaktır. Ben bir kez daha sizlerin şahsında Çorumlu hemşehrilermizin bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Ramazan Bayramını kutladığını belirterek, daha huzurlu, güvenli ve barışın olduğu bayramları temenni ettiğini söyledi.





Son Güncelleme: 09.07.2016 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum19 2016-07-08 20:40:25

Biz de Çorumlular olarak sayın Başbakan'ın bayramını kutluyor, havaalanı talebimizi hele ki Yozgat ve Tokat'tan sonra yineliyoruz.