Başbakan’la ilgili dikkat çeken kulis

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ülkenin yoğun gündeminde kurmaylarını gece telefonlarıyla sık sık yokladığı bir kez daha ortaya çıktı.

24 Eylül 2013 Salı 13:38
 Başbakan’la ilgili dikkat çeken kulis


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ülkenin yoğun gündeminde kurmaylarını gece telefonlarıyla sık sık yokladığı bir kez daha ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Deniz Gürel, bugünkü köşesinde çok önemli bir kulisi okuyucularına aktardı. Gürel, Başbakan Erdoğan'ın ekonomiyle çok yakından ilgilenen bir bakanı gece yarısı 02:30'da ararken karşılaştığı tabloyu yazdı. 

İşte Gürel'in yazısından ilgili bölüm: 

"İlgili bakanı arayan Başbakan Erdoğan'dan başkası değil. Telefona, bakanın koruması çıkar. Erdoğan, bakanı telefona ister. Koruma panikle ‘Bakan uyuyor' diyemez ve lafı geveler.

Telefonu kapatan Başbakan, bakanı 05.00 sularında tekrar arar. Telefona yine koruma çıkar.
Erdoğan, sesi titreyen korumaya, ‘Oğlum bu telefon hep sende mi duruyor' diyerek telefonu kapatır.

YILDIZ'A DA GECE TELEFONU

Bilenler bilir. Bu Başbakan Erdoğan'ın ilk gece telefonu değil.

Geçtiğimiz aylarda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı gece 02.00'de arayan Erdoğan, ‘Taner Bey nasılsın nerdesin?' diye sorar.

O saatlerde Bakanlıkta bulunan Yıldız, ‘Her zamanki gibi bakanlıkta işimin başındayım' yanıtını verir.

Kurmayları arasında bile ne zaman uyuduğu merak konusu olan Başbakan Erdoğan'ın ülkenin içinden geçtiği kritik dönem ve önümüzdeki üç seçim göz önüne alındığında gece telefonlarının artarak devam etmesi artık kimse için sürpriz olmayacak.

(
Haber7)



Son Güncelleme: 24.09.2013 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.