Başkan Ali Sülük mazbatayı aldı

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük mazbatasını alarak görevine başladı.

03 Nisan 2019 Çarşamba 13:32
Başkan Ali Sülük mazbatayı aldı

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük mazbatasını alarak görevine başladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili hemşehrimiz M. Hidayet Vahapoğlu’nun yanı sıra il ve ilçe teşkilat yöneticilerinin katıldığı programda, İskilip’in yeni Belediye Başkanı Ali Sülük mazbatasını alarak dualarla yeni makamına oturdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu, yaptığı açıklamada “31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri sonucunda MHP İskilip Belediye Başkanı olan Ali Sülük’ün mazbatasını kıymetli gönüldaşlarımızla birlikte, ilçe seçim kurulu başkanından teslim aldık.” dedi.

Son Güncelleme: 04.04.2019 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iSKİLİPLİ 2019-04-03 13:37:03

O kadar dedik mevcut adaya oy vermeyiz diyre Ak Parti kendi istedi bunu yeni başkana Hayırlı olsun.

Avatar
YLLLLL 2019-04-03 14:16:30

Öncelikle yeni başkana hayırlı olsun... AK Parti'de 'kim' Çatma'yı aday göstermekte inat etti ve uyarıları dikkata almadı... Reis, hem İskilip hemde Osmancık ta uyarılara rağmen yapılan yanlış tercihlerin hesabını sormalı ki birdaha aynısı olmasın...

Avatar
İskilip 2019-04-03 18:39:35

Başkana hayırlı olsun.
Şimdi hizmet zamanı, Başkan durmak yok daha
yukarıya. Yolun açık olsun. Allahım ayağına taş değdirmesin

Avatar
Corum 2019-04-04 10:31:11

Akp aday adaylari surecinde bayagi bir sikinti cekti gonul beledlyecligi denildi ilce teskilatlarinin dedigi oldu. Reis simdi kim kiminle yakin niye aday gosterildionu arastirsin genel merkeze gercek bilgiler verilmedi reisin kriterleri belli ilcenin biriside kazandi ama hala diger adaya sen olsaydin cok fazla fark olurdu deniliyor her kesimdende oy verilecegi belli oldugu halde. Ilce kazandi ama reisin hatrina verildi oylar. Kazandiysak reisin sayesinde yoksa vay halimize. Ilce il ve vekiler kim kimin yakini. Arastirilsin niye aday gosterilmis