Başkan'dan ilk fotoğraf

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum Milletvekilleri ile bir araya geldi.

18 Ocak 2019 Cuma 10:05
Başkan'dan ilk fotoğraf

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum Milletvekilleri ile bir araya geldi.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini hatırlatan Yusuf ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’yu TBMM’de ziyaret ederek verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Öte yandan İl Başkanı Ahlatcı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleri Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tavsiyesi il başkanlığına atandığı vurgulandı.

Son Güncelleme: 18.01.2019 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2019-01-18 15:03:02

Yusuf beye başarılar dilerim. Sakin öe emin adım atarak Çorimu öe ilcelere enerji katacağını ümit eder. Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini bekliyoruz inşAllah.
Çorum öeya ilçemedine acemi birliği, eğitim merkezleri bir hadeket getirecek giriyimler öe teşebüs yapılkasını saçı belediyelerin yahüığı gibi konut projeleri gelişüirilmezi Torku benzeri bir üeşessüsü girişim yapılmasını temenni eder BAŞARILAR DİLERİM
İSKİLİP BAYET OĞUZLAR UGURLUDAĞ ALACA MECİTÖZÜ KARGI SİNGURLU LAÇİN OSMANVIK I UNUTMAYIN
VEKİLLER İSTESİN HİZMET HİZMET YATIDIM ÇALIŞTIR VEKİLLERİ SADE BİTER HİZMETLER DEVAM EOER