Başkan Gül aday olacak mı?

Belediye Başkanı Zeki Gül, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı sorusuna...

05 Kasım 2018 Pazartesi 13:56

Belediye Başkanı Zeki Gül, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı şeklindeki soruyu cevapsız bıraktı.

Kasım ayı AK Parti Belediye Meclis Grup toplantısı bugün AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantı bitiminde habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer, Belediye Başkanı Zeki Gül’e 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olup olmayacağını sordu. Belediye Başkanı Zeki Gül gülümseyerek, ‘Belediye Meclis gündemi ile ilgili soru alabiliriz” dedi.

Diğer taraftan kulislerde belediye başkanları görevden alınan illerde mevcut belediye başkanlarının aday olmamaları yönünde parti genel merkezince karar alındığı konuşuluyor.

Son Güncelleme: 06.11.2018 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-11-06 08:09:37

bu resim tamda 30 ocak günü bir mazbata ve aynı saatte istifa dilekcesi ve bayram havası kim kime karşı ne kazandı ise kazandıysanız bu resimdeki hal ne yoksa foto çeken fotomontaj mı yaptı