Başkan MHP’yi kutladı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, MHP Belediye meclis üyeleri ve....

13 Ocak 2015 Salı 17:54
 Başkan MHP’yi kutladı


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, MHP Belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte, yeni seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Kongrelerin amacının teşkilatlara yeni bir heyecan katmak olduğunu söyleyen Başkan Şahiner, "4 Ocak'ta ilçe teşkilatımız yenilenmiş oldu. Yeni bir heyecan ve yeni bir şevkle çalışmaya başlamalısınız. Önümüzde milletvekili seçimleri var. Sungurlumuza da bir milletvekili çok yakışır" dedi.

Bugün MHP belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarımız ile beraber Adnan Barak ve siz değerli yönetim kurulu üyelerini tebrik ve başarı dileklerimizde bulunmak üzere buraya geldik diyen Başkan Şahiner, "Bizler bundan sonraki çalışmalarınız da başarılar diliyoruz. Yeni yönetimi kutluyorum. Sizden önce görev yapan İlçe Başkanımız Musa Çoksezgin ve yönetim kurulundaki arkadaşlara da şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Birlikte, Belediye Başkanlığı seçimini kazandık. Yeni seçilen Adnan Başkanımıza da tekrardan hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kongreler teşkilatların kendilerini yenilemeleri için önemli bir fırsattır. Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Şükürler olsun kongremizi sonuçlandırdık. Bugün her daim gücünü, kuvvetini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz, Sungurlu Belediye başkanımız, belediye başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar. İnşallah bundan sonraki süreçte de parti olarak Belediye başkanımızın bizlere vereceği görevler hususunda üzerimize düşeni ziyadesi ile yerine getirerek, Sungurlu ilçemiz için en güzel hizmeti halkımıza sunmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, iri ve diri olacağız” ifadelerini kullandı.




İHA

Son Güncelleme: 13.01.2015 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.