Batman bu kez seçimle başkan

Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi’nde Kurucu Merkez İlçe Başkanı Levent Batman yeniden seçildi.

09 Ağustos 2020 Pazar 16:17
Batman bu kez seçimle başkan

Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi’nde Kurucu Merkez İlçe Başkanı Levent Batman yeniden seçildi. Yeni parti binasında gerçekleştirilen kongreye tek liste halinde gidildi.


Divan Başkanlığını Mahmut Öztemiz’ün üstlendiği kongrede üyeler Adem Candan, Fatih Softa ve Selma Bayraktar'dan oluştu.
Kongreye Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, İl Başkanı Gökhan Külcü ve İl Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Burak Külcü ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Selma Bayraktar ve partililer katıldı.
Öte yandan Levent Batman Başkanlığında oluşturulan Merkezi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Mustafa Yiğiter, Mustafa Akdağ, Hüseyin Erarslan, Buket Cingöz, Şükrü Erdal, Mesut Ballı, Kadir Saraç, Burak Karaca, Mustafa Duzcu, Önder Güleç, Ertuğrul Gelgör, Mustafa Başıbüyük, Necdet Marım, Emrah Martı, Sait Barandak, Fatih Kabakçı, Hülya Kaşıkçı, Ahmet Oğuz Uygur, Muhammed Taha Derin, Mesut Köse, Halit Şahin, Alper Emin Köken, Selami Kara, Ayşe Şahin.
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Murat Al, Hakan Dal, Emine Şahin, Hamza Cebe, Veysel Temiz, Murat Cantegin, Erkan Öksüz, Esat Şirin, Hüseyin Ölçer, Mustafa Emre Ersoy, Ahmet Okutan, Emre Sırımsı, İrfan Tunç, Doğan Aydoğdu, Hasan Topçal, Lütfi Palabıyık, Kadir Kireç, Erhan Hasgül, Osman Sert, Abdulsettar Uyar, Süleyman Cıbır, İlhan Orta Tepe, Hakan Kurt, Lokman Çağırgan, Asım Karaçoban.


KONGREDEN NOTLAR
Seçimle tekrar Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı olan Levent Batman, Çorum’da şahsına görev tevdi edildikten sonra hemen sonra kurucular kurulunu oluşturduklarını belirterek, “Çorum olarak 15 mahallemizde Ulukavak, Buhara, Bayat, Yeniyol, Yavruturna, Kale, Bahçelievler, Üçtutlar, Karakeçili, Çepni, Kunduzhan, Gülabibey,  Mimarsinan, Akkent Mahallelerimiz olmak üzere tüm mahallelerde teşkilatlanmaya başladık. Bunların çoğunda mahalle başkanlarımızı atamış durumdayız. Çorum’da Merkeze bağlı 200 köyün çoğunda temsilcilerimizi atadık. İnşallah oluşacak yeni yönetim kurulu üyelerimizle tam saha çalışma faaliyetlerimize başlayacağız. Mahalle ve köylerimizi ilmek ilmek dokuyarak, sıkmadık el, feth etmedik gönüller bırakmayacağız. Geleceğe olan yolculuğumuz güçlenerek teşkilatlarımız ile birlikte devam edecektir. Bize duyulan boşa çıkarmayacağız. Yeni yönetim ile birlikte bizlere güvenen ve inanları mahcup etmeyeceğiz. Yeni yönetimde yer alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
KÜLCÜ, ‘BASKIYA, AMBARGOYA, TEHDİTLERE, YASAKLARA RAĞMEN DİMDİK AYAKTAYIZ
Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Külcü ise Türkiye genelinde ve Çorum özelinde hızlı bir şekilde teşkilatlandıklarını söyledi.
Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe teşkilatının 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Külcü, konuşmasında şöyle dedi; “Bugün ilimizdeki ilk kongremizi ilk göz ağrımızı yapıyoruz. Allah nasip ederse devamında da Alaca Sungurlu Osmancık ve Dodurga ilçe kongrelerimizi yapacağız. Aralık 2019’da partimizin kuruluşundan bu yana Türkiye genelinde ve Çorumumuz özelinde hızlı bir şekilde teşkilatlandık. Hamdolsun bugüne kadar 67 il ve 310 ilçe teşkilâtlarımız kurulmuş durumdadır.
Pandemi süreci ve her türlü engellemeye rağmen bu güzel kadroları kurduk. Her türlü baskıya, ambargoya, yasaklara ve tehditlere rağmen dimdik ayaktayız.  Sizlere özverili çalışmalarınız ve cesaretimizden ötürü teşekkür ediyorum. Sizler ile aynı safta yer alıp, bu kutlu mücadelenin bir bireyi olmaktan gurur duyuyorum.
Türkiye ve dünyanın zor günlerden geçiyor. Bu zor süreçte Gelecek partisi olarak önceliğimiz, hedefimiz insan onurunun korunmasıdır. Gelecek Partisi’nin en önemli derdi ayrım gözetmeksizin 83 milyon insanımızın haklarının ve hukuklarının korunmasıdır. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli vasfımız insan onurunu zedeleyen ve baskılayan hiçbir gücü kabul etmememizdir, Rabbimizin insana bahşettiği haklarını sonuna kadar kullanmasına inancımızdır. Gelecek Partisi olarak dav ve siyasi hedeflerimiz var. Bu dava partilerin, kurumların, kişilerin üstündedir. Bu dava bir iktidar veya güç davası değildir. Bu dava kişisel bir dava asla değildir. Bu dava kula kulluğun bitirilmesidir. Bu dava insan onuru davasıdır. Ülkemizin bugün içine düştüğü durum insan onuru davasını çok daha hayati bir hale getirmiştir. Bu iktidar insan onuruna karşı duruşun tarifi haline gelmiştir.
İnsan onurunu yaşatacak olan demokrasi ve adalet ayaklar altındadır. İnsan onurunun ayaklar altına alındığı bir ülkede büyüme yerine küçülme olur, huzur yerine gerilim olur, adalet yerine baskı olur. Türkiye bu iktidarın rant kavgalarından, yolsuzluklarından, israfından, ekmeğini küçültmesinden, ekonomik palavralarından bıkmış durumdadır. Ülkemiz huzur istiyor kardeşlerim. Onun için biz Huzur Güven Gelecek diyoruz. Bu vesileyle düzenlemiş olduğumuz 1. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.


Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu da, yaptığı konuşmada Genel Başkanları Davutoğlu ile yol yürüyen tüm arkadaşlarına teşekkür ederek şöyle devam etti; “Yeni kurulan partiler için süreç maalesef AK Parti kurulduğu dönemdeki gibi yaşadıklarını ve gördüğü eziyetleri yeni kurulan partilere de göstermekten sakınmıyor. Bizler bundan dolayı da pişman değiliz. Genel Başkanımız şu anda genel kongre için Diyarbakır’da bulunuyor. Diyarbakır’da büyük bir konvoy oluştuğu için sizlere yapacağı konuşmada aksaklığa uğradı, fırsat bulamadık. Ama çok değerli ağabeyimiz partimizin kurucusu yol arkadaşlarımızdan Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstünbey birazdan bizlere canlı telefon bağlantısı ile hitap edecektir.
BEKİROĞLU, ‘İNSANLARI ŞUCU VEYA BUCU DİYE AYIRMAYACAĞIZ’
Gelecek Partisinin ilkeleriyle, projeleriyle, programlarıyla siyasete adım atmış bir parti olduğunu kaydeden Bekiroğlu, “ Bunun içinde bu partinin kurucular kurulunda olmaktan da gurur duyuyorum. Bizler başta Genel Başkanımız olmak üzere Türkiye Cumhuriyetinin kimlik numarasına tabi olan her vatandaşımız bu ülkede hizmet almaya, ülkenin birer onurlu ferdi olarak yaşamaya, torpilden, iltimas gibi eylemlerden uzak durmaya ve durulması gerektiğine vurgu yapıyoruz. İnsanları şucu veya bucu diye ötekileştirmek, kendinden olan insanları kabul edip, kendinden olmayan insanları illegal kabul etmek ne parti tüzüğümüzde vardır nede programımızda vardı” şeklinde konuştu.
Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, canlı telefon bağlantısında teşkilata hitap ederek AK Parti’nin politikalarını eleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir bilen 2020-08-09 17:37:07

Akparti merkez ilçe kongresini kapalı spor salonunda 4000 kişi ile yaptı bunlar yönetimi bile toplayamamışlar alacakları oy belli

Avatar
xyz 2020-08-09 18:08:07

gecmiste ne yaptiniz da gelecekte ne yapacaksiniz

Avatar
Refah 2020-08-09 23:31:18

Adam gibi adam temiz dürüst insan çalışma arkadaşların ile başarılar diliyorum...