Bayat AK Parti’den ziyaretler

AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Engin Köse ile Yönetim Kurulu...

24 Aralık 2014 Çarşamba 10:29
 Bayat AK Parti’den ziyaretler

AK Parti Bayat İlçe  Başkanı Fatih Balcıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Engin Köse ile Yönetim Kurulu Üyeleri  resmi kurumlara ziyarette bulundu.

AK Parti yöneticileri Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Malmüdürülüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü,Halk Eğitim Müdürlüğü,İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve ilçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz için ne yapabiliriz, ilçemize nasıl faydalı olabiliriz düşüncesi içerisindeyiz, ilk olarak ilçemizde bulunan resmi daire müdürlerimizi ziyaret edip görüş alışverişinde bulunduk, sorunları sıkıntıları var ise yardımcı olmak için elimizden gelen yardımı yapacağımızı belirttik. Bu ziyaretlerimiz belli zamanlar çerçevesi içerisinde devam edecektir. Bizlere misafirperverlik gösteren daire amirlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.






Son Güncelleme: 24.12.2014 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.