‘Bayat’ın vekili olacağım’

CHP Çorum Milletvekili Aaday Adayı Turgut İlgü, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçim çalışmalarına...

20 Mart 2015 Cuma 11:25
 ‘Bayat’ın vekili olacağım’


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçim çalışmalarına Bayat ve köylerinde devam etti. İlgü’ye CHP Bayat İlçe Başkanı Sadık Küçcük ve partililer eşlik etti.


Ön seçimde kendisine destek isteyen İlgü, “Kura çekildi biz 6. Sırayı çektik sizlerden 6 Ok’un altısına destek istemeye geldik.  Atatürk’ün kurduğu partide genç bir inşaat mühendisi olarak aday adayı oldum. Gençler önemli partinin başarılı olması için gençlere destek verilmesi gerekiyor bende genç bir aday olarak sizlerden destek istiyorum. Bayat’a genç bir İlçe başkanı seçmişsiniz gençte bir milletvekili seçerseniz ben sizi en iyi şekilde temsil edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti devletinin Çorum’da bir valiliği var. Ankara’da temsilcileri var İktidar kendisine oy vermeyen köyleri şehirleri cezalandırıyor. CHP İktidarında tüm adaletsizliklere son vereceğiz herkese eşit yaklaşan bir devlet yapısı oluşturacağız. Ülkemizin CHP İktidarına ihtiyacı var.”dedi.



Son Güncelleme: 20.03.2015 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165