Bayat’tan Uslu’ya hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Bayat ilçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Kadın ve...

23 Temmuz 2015 Perşembe 19:33
 Bayat’tan Uslu’ya hayırlı olsun ziyareti


Ak Parti Bayat ilçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettiler.


Ziyarette heyet, “25.Dönemde yeniden TBMM İdare Amiri seçilmenizden dolayı tebrik ederiz. Bayat’a yapılan yatırımlarda emeğiniz çok. Bütün taleplerimiz tek tek gerçekleşiyor. Bayat’a sağladığınız katkı, destek ve yatırımlar için teşekkür ederiz” dediler.


Bayat Yolu İhalesi 12 Ağustos’ta


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Bayat ilçemizde verimli bir ekip çalışması ile güzel bir sonuç aldık. Yatırımlarımızı ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çankırı Yolu ile Çorum Yolu Bayat-İskilip arasındaki kısmın ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde sözleşmeye bağlanarak yapımına başlanmasını bekliyoruz. Çorum Yolu Haramidere geçişinin yapımı devam ediyor. 13 Temmuz 2015 tarihinde İhale edileceğini duyurduğumuz (Çankırı-İskilip) Ayrımı – Bayat İl Yolu’nun ihalesi teknik revizyon dolayısıyla 12 Ağustos olarak değiştirilmiştir. Yer tesliminden itibaren 4 ay gibi kısa bir sürede yapımı da tamamlanacaktır. İhale sürecindeki yolların tamamlanmasıyla ilçemizin yol sorunu tamamen sona erecektir. 


İlave Ödenekle Bayat Köylerine 2015 yılında 7 Milyon TL’lik Yatırım


Bayat ilçemizde 39 köyümüze hizmet götürüyoruz. İl Özel İdaremiz vasıtasıyla 2015 yılında 5 Milyon TL ödenekle 62 projeyi gerçekleştiriyoruz. İller Bankasından yeni aldığımız ilave 2 Milyon TL’lik hibe ödenekle toplamda bu yıl 7 Milyon TL yatırım yapmış olacağız. Köylerimize bu güne kadar almadıkları hizmeti götürmeye devam ediyoruz. Adliye için de teknik heyet önümüzdeki günlerde ilçemize gelerek gerekli çalışmayı da yapacaktır. Hastane, TOKİ, Bayat Çayı Şehir geçişi ıslahı, Kunduzlu Barajı, Tımarlı Sulama Projesi gibi sayamadığımız bir çok projemiz de devam ediyor.


AFAD’dan 30 Bin TL Ödenek


Acil Durum ve Afet Yönetimi Başkanlığı'ndan altyapı hasarları için talep ettiğiniz 30 Bin TL ödenek onayı da çıktı. Hayırlı olsun” dedi.




Son Güncelleme: 23.07.2015 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165