Bayram harçlığı verdiler

AK Parti Çorum eski Milletvekili Kavuştu, Başkan Gül'ü ziyaret etti, çıkışta engelli gençle bayramlaşarak harçlık verdi.

19 Haziran 2018 Salı 15:32
Bayram harçlığı verdiler

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22.Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Çorum’a gelerek partisinin seçim çalışmalarına destek veren Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu,  Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Çorum Belediyesi’nin AK Parti İl Teşkilatı ile birlikte Çorum’a bundan sonra da güzel hizmetlerde bulunacaklarına inandığını ifade eden Kavuştu, “Teşkilatlarımız el birliği içerisinde güzel çalışmalar yapıyor. İl, kadın ve gençlik teşkilatlarımız bir uyum içerisinde Belediyemizle çalışmalarını yürütüyor. Teşkilatlarımızdan biz memnunuz. İnşallah bu birlikteliğimiz devam edecek. Zeki Gül Başkanımızın tecrübeli olması Çorum için bir avantaj. Yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Durmak yok hizmete devam diyoruz” dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül ise 9 yıldan beri başkan yardımcısı olarak çalıştığı Çorum Belediyesi’nde bundan sonra da teşkilatla uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

BAYRAMINI KUTLADILAR

Kavuştu, Belediye’den ayrılırken Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Turan Candan ve Alper Zahir ile de bir süre ayaküstü sohbet etti.  Zeki Gül’ün bina çıkışına kadar uğurladığı Kavuştu, karşılaştığı engelli bir gençle bir süre sohbet etti. Gül ve Kavuştu,  bayramını kutladıkları gence 120 TL bayram harçlığı verdiler.                                                                                                         

Son Güncelleme: 19.06.2018 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-06-19 15:41:55

Hayir gizli yapılır gizli. Bir elin verdiğini diğer el görmez. Siz miktarına kadar yazmış sınız ayıp be . Reis nere siz nere

Avatar
Wildo 2018-06-19 17:26:24

100 TL’yi Kavuştu, 20 TL’yi de Gül vermiştir. (Kesin bilgi yayalım)