BBP’den yeniden ‘güçlü destek’ teyidi

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şakir Yıldırım ile Genel Merkez MKYK Üyesi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Güney,  seçim sonuçlarını değerlendirdi,

21 Mayıs 2023 Pazar 18:56
BBP’den yeniden ‘güçlü destek’ teyidi

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şakir Yıldırım ile Genel Merkez MKYK Üyesi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Güney, 14 Mayıs seçim sonrası ilk değerlendirmeyi yaparak, partilerinin oyunu 1 Kasım 2015 seçimlerine göre yüzde yüz artırdığını, ancak bunun yeterli olmadığını açıkladı. Yıldırım ve Güney, ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a BBP Genel Merkezi ve tüm kurul ve teşkilatlarıyla tam desteklerini bir kez daha teyit ettiler.

PARTİ BİNASINDA DEĞERLENDİRME

BBP MKYK Üyesi ve 1. Sıra Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney ile BBP İl Başkanı Şakir Yıldırım, parti binasında düzenledikleri basın toplantısında 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi.

ToplaNtının açış konuşmasını yapan BBP İl Başkanı Şakir Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Cumhurbaşkanı adayımız, mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi ikinci turda kazanmasıdır"dedi.

BBP'YE DESTEĞE TEŞEKKÜR

Seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayır getirmesi temennisinde bulunan Yıldırım, teşkilat mensuplarına ve kendilerine oy veren vatandaşlara teşekkür etti. Yılıdırım, parti olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini,  buna karşın milletin takdirinin bu şekilde gerçekleştiğini bildirdi.

FEHMİ GÜNEY'DEN 28 MAYIS MESAJI

BBP MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney de, seçmenlere çağrıda bulunarak, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erodğan'a daha fazla destek çağrısında bulundu

İşte o açıklama:

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekili Seçimleri sonuçlanmış ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kalmıştır. Yapılan seçimde parti teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımız ve camiamız tüm imkanlarıyla çalışmıştır. Fedakarlıkla çalışan bütün arkadaşlarımıza en kalbi duygularla teşekkür ediyoruz.

‘ALDIĞIMIZ OY BEKLENTİNİN ALTINDA’

Milletvekilliği seçiminde, kendi isim ve amblemimizle seçime girmiş olduğumuz son seçim olan 1 Kasım 2015 seçimine göre oyumuzu yüzde yüz artırmış olduğumuz halde, almış olduğumuz oy, beklentilerimizin altında kalmıştır.

‘ERDOĞAN 5 PUAN FARK ATTI’

Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan en yakın rakibine yaklaşık beş puanlık bir fark atmasına rağmen, seçim ikinci tura kalmıştır.

Geldiğimiz bu noktada seçmenlerimize bir çağrıda bulunmak istiyoruz:

SEÇMENLERE ÇAĞRI, ‘NEDEN ERDOĞAN?'

Pandemiden, pandeminin neden olduğu ekonomik krizden, bölgemizdeki savaşlardan, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini, ülkemizin istiklal ve istikbalini, kadınlarımızı, gençlerimizi kısaca bütün vatandaşlarımızı hedef alan terörden, son olarak yaşadığımız deprem felaketinden etkilenen ülkemiz, seçimlerde, küresel emperyalizmin ‘Türkiye’de yönetimi belirleme’ hamlesiyle karşı karşıya kalmıştır.

‘BU DESTEK ÇOK ÖNEMLİ’

Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte, Türkiye’nin, Azerbaycan’da, Suriye’de, Doğu Akdeniz’de, Ege’de, savunma sanayiinde, otomotivde, nükleer enerjide, madencilikte, petrol ve doğalgaz arama çalışmalarında, aldığımız mesafe ve kazanımlarının devam etmesi, ülkemizin yakalamış olduğu bu istikrarın bozulmaması için Cumhur İttifakı’na ve Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinin son derece önemli olduğunu, seçmenlerimizin tercihlerini bu gerçeklerin ışığında belirlemeleri gerektiğinin altını çiziyoruz.

TÜM KESİMLERE DESTEK ÇAĞRISI

Özellikle, ilk turda kararsız kalmış, sandığa gitmemiş ya da Cumhur İttifakı dışında başka bir tercihte bulunmuş olan, Türk milliyetçilerini, ülkücüleri, vatanımıza, milletimize, değerlerimize bağlı vatandaşlarımızı, yukarıda belirttiğimiz hususlar ışığında tekrar düşünmeye, oy tercihlerini buna göre belirleyerek Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye davet ediyoruz.

BBP'DEN TAM VE HEP DESTEK

‘Türkiye için biz varız’ sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçiminde olduğu gibi ikinci tur seçiminde de Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem Genel Merkez düzeyinde hem de il, ilçe teşkilatlarımız ve bütün camiamızla desteğimizin en güçlü bir şekilde devam edeceğini bir kez daha kararlı bir şekilde vurguluyoruz.”

Son Güncelleme: 21.05.2023 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2023-05-22 05:32:23

Ak Parti'den hiç bir farkım yok diyorsunuz, yıllardır destek veriyorsunuz, siyasette bir iddianiz kalmamış vatandaş ne diye sana oy versin. Kapat partiyi gel ak Parti'ye..
Oyunu arttırmış mış

Avatar
Gören adam 2023-05-21 23:39:28

Yıllardır Dernekten öteye gidemedi bu parti

Çünkü çok iftira atıyorlar diğerlerine...yüz senede geçse değişmez...
..

Avatar
Çorumlu 2023-05-22 06:45:24

Rahmetli Muhsin başkanın davasında herhangi bir gelişme varmı? Milletvekili seçilemeyen Destici gerçekten mahkemeyle ilgileniyormu?Uzun vadede vebal aldığını zannediyorum.