Bedelli askerlik hizmeti Çorum’a gelsin

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, bedelli askerlik hizmetinin Çorum'a getirilmesi için iktidar temsilcilerine çağrıda bulundu.

20 Temmuz 2018 Cuma 00:12
Bedelli askerlik hizmeti Çorum’a gelsin

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Diş Hastanesi’nin halkın çıkarları ve bölge ihtiyaçlarının dikkate alınarak yapılması gerektiğini bildirdi.

AK Parti yönetimini betona dayalı yatırım anlayışı ve yandaş kalkındırma yapmakla suçlayan Özsaçmacı, çevreye ve yeşile duyarlı olmayan siyaset yaklaşımlarının, halka hizmeti imar değişikliği ile bina yapmaktan ibaret saydığını iddia etti.

Özsaçmacı, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;“Çorum'un en güzel caddesi olan Bahabey Caddesi planlanan yeni değişiklikle iyice sıkıştırılıp son kalan yeşilini de kaybedeceği görünmektedir. Şehircilikte çevreye duyarlı olmayan hiç bir yapılanın yanında olmayacağımızı belirtmek isterim.

Eğer Çorum'a yatırım ve ekonominin canlandırılmasına katkı sağlanması konusunda AKP iktidarı (il yöneticileri, milleyvekilleri, meclis üyeleri, belediye başkanları) halktan aldığı bu destekle gerçekte samimi iseler gündemde olan bedelli askerliğin 25 günlük askerlik hizmetini Çorum’umuza almak için uğraşsınlar.

Haydi İyi parti olarak başlatıyorum bu kampanyayı. Bedelli Askerlik hizmeti Çorum'a gelsin.

Ancak, uzun süredir dar boğazda olan Çorum ekonomisine bir nefes aldırması açısından, 25 günlük bedelli askerlik hizmetinin Çorum'da yapılması için tüm siyasi parti temsilcilerinin ve tüm milletvekillerinin ortak hareket etmesi gerekmektedir.”

Son Güncelleme: 20.07.2018 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vecihi 2018-07-20 12:28:47

hayırdır akraban mı var bedelli yapacak?

banner165