Bekir Özsaçmacı adaylığını açıkladı

Ülkü Evleri Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Özsaçmacı, MHP İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

24 Aralık 2014 Çarşamba 10:47
Bekir Özsaçmacı adaylığını açıkladı


Ülkü Evleri Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Özsaçmacı, MHP İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Hattuşili Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını duyuran Özsaçmacı, "tecrübeli ülkücü ağabeylerimizin tecrübeleri ile genç ülkücülerin enerjisini birleştirerek bir sinerji yaratmaktır." dedi.


25 Ocak tarihinde düzenlenecek il kongresinde, ekibi ile birlikte İl Başkanlığı için aday olduğunu söyleyen Bekir Özsaçmacı, Çorum'un 10 yıllık geleceğinin şekillenmesinde, ülkücülerin söz sahibi olmasını sağlayacaklarını ifade etti.


"Gönül kazanmadan, gönül fethetmeden yüksek ülkülere varılamayacağını, samimi olmadıktan sonra milli kalınamayacağını, ülkücü hareketin dinamikleri.

ortaya koymuştur." diyen Özsaçmacı, herkesin köşe bucak kaçtığı, devrin hokkabazlarından menfaat umduğu bir dönemde millete dönmenin, milletle yürümenin, milletle var olmanın, milleti tanımanın önemini, kendilerine Milliyetçi Hareket gösterdiğini aktardı.

Özsaçmacı, kendisini destekleyen arkadaşları ile birlikte düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, "Milliyetçi Hareket Partisi Çorum teşkilatının 11. Olağan il kongresinde İl Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna açıklıyor tüm gönüldaşlarımızı daha da güçlü bir kutlu yürüyüş için birleşmeye davet ediyoruz." diye konuştu.

MHP İl Başkan Adayı Özsaçmacı, açıklamasına şöyle devam etti;  "Biliyoruz ki, Çanakkale'yi geçilmez yapan milliyetçi ruhun ayaklanışıdır. Kutlu bir milli mücadeleyle devlet kuran, Cumhuriyet inşa eden, düşman unsurlarını vatan topraklarından temizleyen milliyetçi diriliştir.

Son yıllarda özellikle yolsuzluk, hırsızlık ve yağma düzeni haline gelen bu bozgun dönemlerinde umut fidanı diken milliyetçi nesil, şerefli yaşamanın, şahsiyetle nefes almanın, kimsenin elini eteğini öpmemenin sırrını hepimize öğretti, hepimize miras bıraktı. Bu noktadan hareketle biz de, ülkemizin gelişmesi, içinde bulunduğu sıkıntıları bertaraf etmesi için her konuda kendisini geliştirmiş, ülkücülerin ülke yönetiminde söz sahibi olacağı ortamın yaratılması için yıllar önce atılan tohumların artık başak verme vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Bunu yapmanın yeri de siyaset sahnesidir. Nitekim bizim hareketimizin temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Biz de yeni bir jenerasyon olarak aldığımız eğitim, kazandığımız tecrübe, bilgi ve birikimlerimizi bu hareketin başarılı olması için harcamak istiyoruz. Tavizkarlığı demokratlık, teslimiyetçiliği özgürlük, pısırıklığı evrensel değerlere intibak şeklinde formüle edenler, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkıma götürenlerdir.

Bizim amacımız sadece partide görev almak değildir. Bizim amacımız Allah kısmet ederse tecrübeli ülkücü ağabeylerimizin tecrübeleri ile genç ülkücülerin enerjisini birleştirerek bir sinerji yaratmaktır. Bizim amacımız Çorum'un önümüzdeki 10 yıllık süreçte geleceğinin ülkücüler tarafından şekillenmesini sağlamaktır. Bu oluşumun altyapısı yıllardır yapılan çalışmalarla oluşturuldu ve önümüzdeki süreçte de hayata geçirilecektir.

Türk Milliyetçileri olarak 21. Yüzyılın entellektüel değişiminin ve gelişiminin Çorum'da önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir fikir hareketini ortaya koyacağına inanıyoruz Ülkücü hareket ülkenin geçmişi ile geleceği arasında bir köprüdür, gelecek yıllarda ülke yönetiminde söz sahibi olacak kadroların bu hareket içerisinden çıkacağını belirtmekteyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum teşkilatının 11. Olağan il kongresinde İl Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna açıklıyor tüm gönüldaşlarımızı daha da güçlü bir kutlu yürüyüş için birleşmeye davet ediyoruz.”



Son Güncelleme: 24.12.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165