Bekiroğlu Aşgın'a bu sözlerle yüklendi

Gelecek Partisi Etik Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Aşgın'a web tv ve temsil giderleri üzerinden yüklendi.

03 Mayıs 2023 Çarşamba 15:58
Bekiroğlu Aşgın'a bu sözlerle yüklendi

Gelecek Partisi Etik Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesi bünyesinde ve tamamen belediyenin gelirleri ile kurulan, belediye çalışmalarının tanıtımını yapması gerekirken adeta AK Parti’nin kanalı haline geldiğini iddia ettiği Çorum Web TV’nin asıl görevine dönmesi gerektiğini ifade etti.

TEK TARAFLI YAYIN İDDİASI

TV kanalları kurulurken büyük meblağlar ödendiğini, belediyenin ekonomik açıdan iyi durumda olmaması ve sürekli belediye meclis toplantılarında borçlanma yetkisi istendiği halde Web TV konusunda herhangi bir kısıtlama yapılmadığını savunan Bekiroğlu, seçimlerin de yaklaşması ile birlikte vatandaşlardan alınan paralarla kurulan Web TV’nin belediye ile birlikte sadece AK Parti’nin haberlerine yer verdiğini iddia etti.

OTURDUĞU MAKAMIN HAKKINI VEREMİYOR İMASI

Web TV’nin halkın sadece bir bölümüne hitap eden bir yayın aracı olarak kullanılmasının yöneticilerin oturdukları makamın hakkını verememesi ve Çorum’un her kesimine eşit hizmet politikasının sözde kaldığının bir işareti olduğunu ileri süren Bekiroğlu, yerel seçimlere de fazla bir süre kalmadığını hatırlatarak, halkın yapılanları not ettiğini söyledi.

'AK PARTİ'NİN DEĞİL HALKIN BELEDİYESİ OL'

Halkın belediyesi olmak yerine AK Parti’nin belediyesi anlayışından kurtulamayan, adeta AKP’nin arka bahçesi gibi kullandığı belediyenin, AKP’li siyasetçilerin her Çorum’a uğradığında ağırlama giderlerini de karşıladığını iddia eden Bekiroğlu, “Ortada AK Parti’nin dediğinden çıkamayan, partinin harcama kapısı haline gelmiş bir belediye ve adı Çorum Web TV olmasına rağmen aslında AKP TV gibi hareket eden bir kanal var. Halkın vergileri liyakat yoksunu yöneticilerin yaptıkları sayesinde yine halka hizmet olarak dönmek yerine partiye harcanmaya devam ediliyor. Ülkeyi yönetenlerin yaptığı gibi belediye de sürekli borçlandırılıyor. Siyasi liderleri ağırlamakta ve partinin kanalı haline gelen Web TV’ye harcanan paralar ekonomik kriz altında giderek ezilen vatandaşlarımızın derdine çare olmak yerine iktidarda kalabilmek için her yola başvuranların hizmeti için kullanılıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2023-05-03 16:54:43

rahat dursaydında dersten atılmasaydın sende...

Avatar
Vatandaş 2023-05-03 19:08:07

Muzaffer Mehmet Ahmet Rumi AKP adlı arkadaşlar nasıl birbirinizi yediniz bitirdiniz. Hepiniz biryere savruldunuz. Hatri sayılır makam ve imkanlara kavustunuz. Ama şu boş dünyada hoş bir sedaniz kalmadı. Geldiniz ve gittiniz. Merak etmeyin diğerleri de gelip gidecek. Hoş sedası olanlar rahmetle anılacak geriniz hikaye olacak onun için yanınıza kar kalmayacak mezarlıkta insanlar kendi arasında fisildayacak herşey sadece fısıl kadar olacak. Fisiltilar arasında göçüp gidecek. Anlata bildim mi fısıl fısıl fısıl.

Avatar
vatandaş 2023-05-03 17:21:23

doğru ya doğru şimdi bekiroğlu doğru demiş.ama şimdi baktım nasıl bi tv imiş diye çalışmıyo sanırım kanal. o yüzden belediye başkanı sosyal medya fenomenliğine soyundu zannımca

Avatar
Koltuk gidince doğru söyleniyor niyeyse 2023-05-04 12:25:50

Nurhan

Avatar
Başöğretmen 2023-05-04 14:22:35

dün kol kola olduğunu bugün eleştirene iyi demezler avukat

Avatar
Gören gozler 2023-05-03 18:00:14

Doğru söze ne denirki.

Avatar
Çorum 2023-05-03 20:11:59

Rumi Bekiroğlu canımız ciğerimiz.