Bekiroğlu’na hemşehri ziyareti

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü hemşerimiz Prof. Dr. Recep Kaymakcan, AK Parti İl Başkanlığı...

02 Şubat 2015 Pazartesi 11:36
 Bekiroğlu’na hemşehri ziyareti


Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü hemşerimiz Prof. Dr. Recep Kaymakcan, AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Av. Rumi Bekiroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Samimi bir ortamda geçen ziyarette Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Ahmet Ertekin, İl YKÜ’si Yücel Ertekin ve Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç da hazır bulundu. Karşılıklı konuşma ve tebriklerden sonra Kaymakcan, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'na ‘Ahlak, Değerler ve Eğitimi’ konulu son kitabını imzalayarak hediye etti.


Ziyarette konuşan KYK Genel Müdürü Recep Kaymakcan, “Onurlu ve bir o kadar da sorumluluk isteyen bir göreve yoğun bir teveccühle seçildiniz, gönülden kutlarım. Ortak dostlarımız sayesinde sizinle alâkalı çok güzel şeyler duydum. Görevinizi layığı veçhile yerine getireceğinizden asla tereddüdüm yok. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Hayırlı çalışmalarınızda üstün muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.


Ziyaretleri için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, “Tüm makamlar, mevkiler fanidir ve emanettir. Belki en lâyık olan olmamama rağmen bu onurlu görev bana tevdi edildi. Beni bu göreve lâyık gören başta Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm Genel Merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve dostlarımıza lâyık olmaya çalışacağım. Sorumluluğumun farkındayım. Siyasetin tek limanının ahlak olduğu bilinciyle erdemli bir siyaset örnekliği sergilemek en büyük idealim olacaktır.” diye konuştu. 




Son Güncelleme: 02.02.2015 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.