Bekiroğlu’nun önceliği esnaf oldu

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, iade-i ziyaretlerine başladı. Bekiroğlu, iade-i ziyaretleri...

27 Şubat 2015 Cuma 18:02
Bekiroğlu’nun önceliği esnaf oldu


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, iade-i ziyaretlerine başladı. Bekiroğlu, iade-i ziyaretleri kapsamında 50 bin üyesiyle sivil toplum kuruluşlarının başında gelen ÇESOB’u ziyaret ederek, önceliği esnafa verdi.


Beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret eden Bekiroğlu, “Arkadaşlarımla birlikte Çorum’da sivil toplum kuruluşları içerisinde en büyük üyeye sahip ÇESOB’u başta ziyaret etmeyi uygun gördük. Değerli ÇESOB temsilcileri ve oda başkanlarının şahsıma gösterdiği teveccüh ve değer için ayrıca kendilerine çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak esnaf kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.


YÜZÜ MASKELİ KİŞİLER ESNAFIN MALINA ZARAR VEREMEYECEK


Ziyarette İç Güvenlik Yasa Tasarısı ile ilgili bazı yanlış anlaşılmaların da olduğunu aktaran AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, tasarı ile yüzünü kapatarak işyerlerine molotof atan, işyerlerini yağmalayan, esnafın malına zarar veren kişilere ağır cezalar geleceğini, bunun da esnafın menfaatine olacağını söyledi. Tasarının kahpece saldırıların önüne geçmek için çıkarılacağına vurgu yapan Bekiroğlu, “Türkiye’de insanlarımız her türlü fikir ve düşüncelerini rahatça dile getiriyor. Düşünce ve fikir yerine bu tür saldırıları seçenler en ağır cezalara çarptırılacaktır. Tasarı, Avrupa yasalarına uygun bir tasarıdır. ‘Polis devleti olunuyor’ gibi söylemler kesinlikle yanlıştır” dedi.


BÜYÜK MARKETLERLE İLGİLİ DOSYA HAZIRLANACAK


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, sivil toplum kuruluşları içerisinde kendilerine gösterdikleri öncelik, ilgi ve alakadan dolayı Bekiroğlu’na teşekkür etti. Kılıç, ziyarette ayrıca büyük marketlerin küçük esnafı yok etmeye devam ettiğini ifade ederek, bunun önüne geçilmesi için AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’ndan destek istedi. Bekiroğlu da, Kılıç’tan marketlerle ilgili bir dosya hazırlamasını isteyerek, konuyu önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde istişare edeceklerinin sözünü verdi.


Ziyarette ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Yönetim Kurulu üyeleri Duran Ongu, Necmettin Uzun ve Lütfi Barut ile Oda Başkanları Erdoğan Çerikçi, Adem Çıkık, Mehmet Gayretli ve İsmet Çıtak hazır bulundu.



Son Güncelleme: 27.02.2015 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.