Belediye'ye 'imarda adalet' uyarısı

İYİ Parti İl Başkanı Özsaçmacı, Çorum Belediyesi'ni kaçak yapı konusunda uyardı

25 Eylül 2019 Çarşamba 17:07
Belediye'ye 'imarda adalet' uyarısı

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çorum Belediyesi’ni imarda adalete çağırdı.

Özsaçmacı, Belediye Meclisi üyelerine seslenerek, Kent Meydanı’nda bitişik nizam üç bina varken, AK Parti İl Başkanlığı binası olacağı söylenen binada yapılan tadilatın imara uygun olup olmadığını sordu. Özsaçmacı, “Uygunsa diğer iki bina neden yapamıyor? Yapı denetim yetkilileri yan yana üç bina için neden farklı karar vermektedir? Aynı binada üç bina eşit iken birinin üzerine fazladan kat çıkmasına imar komisyonu ne demiştir? Yok, eğer hiç başvuru olmayıp ruhsat haricinde yapılabiliyorsa, bunu sizlere, bizlere hepimize oy veren hemşerilerimize açıklamamız gerekiyor. Çorum sınırlarında herkes kafasına göre inşaat yapabilir mi?” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya 2019-09-25 18:46:24

Adalet nerde var ki imarda olsun . Ahlatçı Gazi caddesine 8 katlı binaya yeni kat yaptı gören yok. (Şimdi durduğu yerde kaçaktı Akp nin . Kanunlar zayıflar için geçerli

Avatar
opu 2019-09-26 08:30:48

herkes değil ama biraz çevresi olan herkes yapabilir. hele ki ülkemizin saygınlığını sıfıra indiren, tuhaf ötesi imar barışı yasası sonrası artık ilke falan da kalmamıştır. artık kaçak yapı kavramıda insanlara normal gelmiştir. zaten kötü olan alışmaktır. alışmakta gelişmeyi durdurur.

Avatar
Hasanpaşa 1.2.3.4 sokaklar 2019-09-27 08:54:46

Hasanpaşa da bulunan 3 katlı binalar neden biran önce kentsel dönüşüm projesi kapsamına dahil edilmiyor